Sodexo helpottaa arkea tarjoamalla kotiruokaa kotiin kuljetettuna

Sodexon ravintola Technopolis Peltola on aloittanut ruuan kotiinkuljetuksen Oulussa Foodoran kautta. Take away -menu on koostettu asiakkaiden lempiruuista.

– Haluamme helpottaa etenkin perheiden ja vanhusväestön arkea tässä vaikeassa tilanteessa. Monissa perheissä on haasteita ruokahuollon järjestämisen kanssa, kun lapset ovat etäopetuksessa ja vanhemmatkin tekevät töitä etänä ja pyörittävät samalla etäkoulua. Asiakkaidemme arjen helpottaminen on aina ollut päämäärämme. Toimintammekin käynnistyi 1960-luvulla, kun perustajamme Pierre Bellon toimitti eväspatonkeja Seinen rannoilla seilaaville jokilaivoille, kertoo liiketoimintajohtaja Pia Romu.

Poikkeuksellisissa oloissa kaipaamme tuttua ja turvallista – kuten maistuvaa kotiruokaa. Sodexon ravintolat kokosivatkin nyt listoilleen asiakkaidensa suosikkiruuat.  – Koska haluamme ilahduttaa asiakkaittamme, kokosimme take away -menumme asiakkaiden mieliruuista. Listalla on tällä hetkellä jauhelihamureketta ja kylmäsavulohi-sinihomejuustopastaa, Romu kertoo.

Asiakas voi noutaa ruuat ravintolasta tai tilata kotiinkuljetuksen Foodoran kautta. Lämpimät kotiruoka-annokset ovat saatavilla yhden ja kahden henkilön sekä perhekoon (n. 4 hlö) annoksina. Lisukkeet voi tuunata omasta keittiöstä löytyvillä raaka-aineilla tai ostaa valmiina annosten mukana. Sodexo toimittaa vuokaruuat pääosin jäähdytettyinä uunivalmiina tuotteina.

Ruokalista löytyy Foodoran sivuilta, missä voi tehdä myös tilaukset.

Lähde: Sodexo/OSG Viestintä Oy 

Author: Tuula Pohjola