Verkkomyynnin kasvu lisää hyvien sisältöjen tarvetta entisestään

Verkkosivujen ja verkkomyynnin merkitys kasvaa tasaisesti – varsinkin koronaviruspandemian aikana yhä useampi liiketoiminnan harjoittaja siirtyi myymään tuotteitaan ja palveluitaan verkossa. Esimerkiksi Pilgrim perusti poikkeusaikana Viestinnän verkkokaupan.

Tästä syystä löydettävyyteen ja luottamuksen herättämiseen verkossa kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Sisällöntuotossa yksi keskeinen tehtävä on myös kauppapolkujen luominen. Kaikkiin näihin tehtäviin tarvitaan laadukkaita sisältöjä sekä verkkomarkkinoinnin ja -datan ymmärrystä. Pilgrimin kumppani Sointi Oy:n Teemu Hillervo on verkkomyynnin ja -markkinoinnin kokenut ammattilainen ja monipuolinen liiketoiminnan kehittäjä.

– Nyt aletaan vasta ymmärtää, miten tärkeitä verkkosisällöt ja verkkomarkkinointi ovat. 70 % ostopäätöksestä tehdään jo ennen varsinaista yhteydenottoa. Nykyisin ihmiset tutkivat yrityksiä todella paljon verkossa. Tästä syystä olennaista on, että perusasiat verkkosivuilla ovat kunnossa: löydettävyys ja tarvetta vastaavat sisällöt ovat keskeisiä asioita. B-to-b -puolella on lisäksi tärkeää mm. se, että ihmiset näkyvät – että yrityksellä on kasvot, Teemu kertoo.

Lue koko juttu!

Lähde: Pilgrim Oy

Author: Tuula Pohjola