S-ryhmä vahvistaa nuorten työelämä- ja digitaitoja Duuni- ja Harkkapassilla – HOK-Elannolla oma syvennetty verkkokoulutus

S-ryhmä työllistää vuosittain tuhansia nuoria toimipaikoissaan kausiapulaisina ja harjoittelijoina. Duuni- ja Harkkapassi ovat uusia työkaluja, joiden avulla eri toimialoilla työskentelevät nuoret perehtyvät työelämätaitoihin, työturvallisuuteen ja esimerkiksi työhyvinvointiin. Itseopiskeltavalle työelämätiedolle on ollut COVID-19-koronaviruksen värittämänä poikkeusvuonna erityinen tilaus. Pääkaupunkiseudulla toimiva osuuskauppa HOK-Elanto on kehittänyt oman verkkokoulutuksen, jossa S-ryhmän Duuni- ja Harkkapassien sisältöä on vielä syvennetty.

HOK-Elannon koulutus sisältää muun muassa käytännön ergonomiaohjeita, perusteellisia turvallisuusohjeita, asiakasomistajuuden merkitystä, arvoja, vastuullisuutta, kierrätystä sekä käytännön ohjeita myymälän kassalla työskentelyyn ja ikärajapassin suorittamiseen. – Nuoret, esimerkiksi opiskelijat, ovat meille erittäin tärkeitä, koska he saattavat olla työkavereitamme tulevaisuudessa. Monialayrityksenä voimme tarjota monenlaisia, mielenkiintoisia urapolkuja, HOK-Elannon henkilöstön kehittämispäällikkö Kaarlo Virtanen toteaa.

Lähde: HOK-Elanto

 

Author: Tuula Pohjola