Vain Konalan Sortti-asema on auki viikonloppuisin – muiden asemien lauantaiaukiolot on peruttu

HSY:n Sortti-asemien lauantaiaukiolot on peruttu muutoin paitsi Konalan osalta. Konalan Sortti-asema on auki myös viikonloppuisin sekä lauantaisin että sunnuntaisin 10.4. alkaen kello 10–17.

Helsingin seudun ympäristöpalveluiden Sortti-asemat palvelevat asukkaita yleensä keväisin muutamana lauantaina, jotta asukkaat pääsevät helposti eroon muun muassa puutarhajätteistään. Tänä keväänä ne jouduttiin perumaan muiden asemien paitsi Konalan osalta, koska koronatilanne aiheuttaa työjärjestelyille epävarmuuksia. Konalan Sortti-asema pidetään auki joka tapauksessa myös viikonloppuisin eli lauantaisin ja sunnuntaisin 10.4. alkaen kello 10–17.

– Vaikka pidämme Konalan Sortti-asemamme auki myös viikonloppuisin, tulee asukkaiden noudattaa koronaohjeita. Asemille tultaessa on tärkeätä pitää turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan ja käyttää maskia. Asemalle ei saa tulla sairaana, muistuttaa HSY:n käyttöpäällikkö Marjut Mäntynen.

Mahdolliset muutokset Sortti-asemien aukioloihin kannattaa tarkistaa aina ennen asemalle lähtöä verkkosivuilta www.hsy.fi/sorttiasemat

Lähde: HSY 

Author: Saara Kämppi