Tredussa alkaa uusi englanninkielinen merkonomikoulutus aikuisille

Tredussa on käynnistynyt haku uuteen englanninkieliseen merkonomikoulutukseen. 180 osaamispisteen laajuinen liiketoiminnan Vocational Qualification in Business -perustutkinto valmentaa opiskelijoista kansainvälisen asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisia. Koulutuksessa opiskellaan monipuolisesti liiketoiminnan eri sisältöjä yrittäjyydestä projektinhallintaan ja asiakassuhteiden hoidosta laskutukseen. Opinnot alkavat Tredun Santalahdentien toimipisteessä 10.1.2022.

Koulutukseen hakeudutaan Tredun verkkosivujen kautta, ja hakuaika päättyy 8.10.2021. Toisen asteen perustutkintokoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Uusi koulutus on suunnattu erityisesti Suomessa tai muualla Euroopan Unionin alueella asuville aikuisille, jotka ovat suorittaneet suomalaista ylioppilastutkintoa tai toisen asteen ammatillista perustutkintoa vastaavan koulutuksen ja hallitsevat sujuvasti englannin kielen. Suomen kielestä hakijalla tulee olla perustason (A1.3) tiedot, mikä tarkoittaa, että hakija selviää suomen kielellä yksinkertaisista arjen tilanteista ja kirjoittaa kieltä vähän. Koulutus järjestetään monimuotototeutuksena, päivä- tai iltavuorossa.

Koulutuksen aikana opiskelijan on mahdollista hakeutua ulkomaille vaihto-opiskeluun tai työssäoppimisjaksolle. Opiskelija voi myös valita tutkintonsa osaksi liiketoiminnan korkeakouluopintoja, jotka järjestetään yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulu TAMKin kanssa. Kaikki hakuehdot täyttävät hakijat kutsutaan pääsykokeeseen, joka järjestetään 25.10.2021. Pääsykoe sisältää haastattelun englannin kielellä.

Lähde: Tampereen seudun ammattiopisto Tredu 

 

Author: Saara Kämppi