Restonomiopiskelijat esittelevät uusia palveluja matkailualan yrityksille virtuaalimessuilla

LAB-ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat ovat kehittäneet uusia palveluja yrityksille syksyn 2020 aikana. Opiskelijatiimit esittelevät projektisyksyn aikana kehitettyjä konsepteja virtuaalimessuilla keskiviikkona 2.12.2020.

Jo neljättä kertaa järjestettävän projektisyksyn puitteissa LABin restonomiopiskelijat ovat tarttuneet palvelumuotoilun keinoin muun muassa Tapahtumahotelli Tallukan, Päijänteen Loman Aarni-luontomatkailukeskuksen, Osuuskunta ELMAn, Salpausselkä Nordic Walking Parkin sekä Outward Bound Finlandin kehittämistarpeisiin.

”Projektisyksy tarjoaa yrityksille käytännönläheisesti, mutta syvällisesti tietoa ja aitoja ratkaisuja asiakas edellä. Selkeä hyöty on myös leveämmissä hartioissa ja tuoreessa katseessa. Opiskelijatiimit tuovat arkeen jopa yhden henkilötyövuoden verran palvelumuotoiluapua”, korostaa yliopettaja Mika Kylänen LAB-ammattikorkeakoulusta.

Syksyn aikana opiskelijatiimit ovat ratkoneet yhteensä 9 toimeksiantoa. Tapahtumahotelli Tallukalle suunniteltiin esimerkiksi monipuolisia ja asiakaslähtöisiä hyvinvointipalvelupaketteja. Yhdessä toimeksiannoista Hollolan Tiirismaan latureitistöjä tuotteistettiin sauvakävelylle Salpausselkä Nordic Walking Parkin, TiKi-Forestin ja Startexin, Hollolan kunnan sekä Lahden Seudun Kehitys LADECin raamittamista lähtökohdista.

Opiskelijat esittelevät tuloksiaan tänä vuonna poikkeuksellisesti Zoomin välityksellä. Tilaisuus on maksuton ja se järjestetään keskiviikkona 2.12. klo 10.00–11.30 ja 12.15–14.00.

Tervetuloa seuraamaan restonomiopiskelijoiden virtuaalimessuja:

» Zoom-linkki 

» lue lisää virtuaalimessuista täältä.

Lähde: LAB-ammakorkeakoulu

Author: Tuula Pohjola