Prisman kotiinkuljetus palvelee nyt koko pääkaupunkiseutua

Ruoan verkkokaupan palveluiden laajentuminen jatkuu pääkaupunkiseudulla. Prisman kotiinkuljetus on saatavilla nyt Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla, Järvenpäässä, Tuusulassa sekä Hyvinkäällä.

HOK-Elanto kertoi alkuvuodesta laajentavansa ruoan verkkokauppaa pääkaupunkiseudulla merkittävästi. Korona-aika yllättäen moninkertaisti ruoan verkkokaupan kysynnän. Niinpä suunnitelmia uusien palveluiden laajentamiseksi vauhditettiin. Nyt Prisman kotiinkuljetus kattaa koko Helsingin, Espoon ja Vantaan pois lukien Suomenlinnan ja saaristoalueet. Prisma toimittaa ostokset kotiin myös koko Järvenpään ja Keravan alueella sekä laajasti Tuusulassa ja Hyvinkäällä. ”Ruoan verkkokaupan kovin kysyntäpiikki on tasaantunut, mutta tilausmäärät jatkavat yhä kasvuaan. Vapaita toimitusaikoja on saatu merkittävästi lisää. Kiihdytimme uusien kerääjien perehdytystä ja nyt keräilyä tehdään myös öisin. Nopeutimme uusien ruoan verkkokaupan toimipisteiden avaamista kevään aikana”, sanoo HOK-Elannon verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua.

Pääkaupunkiseudulla nopein ruoan verkkokauppa on Alepa, joka toimittaa arkisin klo 16 mennessä tilatut ruokakassit kotiin saman päivän aikana. Toimitusajan valinta on entistä joustavampaa: asiakas voi valita toimituksen jo tilaushetkellä tunnin tarkkuudella. Pääkaupunkiseudulle avattiin pikavauhtia myös Food Market Herkun verkkokauppa maaliskuussa. Vuoden hedelmä- ja vihanneskaupaksi sekä vuoden kalakaupaksi valittu Food Market Herkku toimittaa ruokaostokset Helsinkiin, Espooseen, Kauniaisiin ja Vantaalle pois lukien saaristoalueet.

Kotiinkuljetuksen lisäksi myös uusia ruoan verkkokaupan noutopisteitä on avattu lisää. Keväällä on avattu uudet noutopisteet Prisma Viikkiin, Prisma Hertsiin, Prisma Hyvinkäälle sekä Kodin Terra Tuusulaan. HOK-Elanto aikoo avata ruoan verkkokaupan noutopisteen kaikkiin Prismoihinsa tämän vuoden aikana.

Ruoan verkkokaupan noutotilaukset ovat S-Etukortilla alkaen 3,90 euroa ja kotiinkuljetus S-Etukortilla alkaen 9,90 euroa.

Lähde: HOK-Elanto

Author: Saara Teirikko