Koulutuskeskus Salpauksen sirkusalan Kukkofestivaali järjestetään jälleen 7.–9.5. – tällä kertaa livestriimattuna

Koulutuskeskus Salpauksen sirkusartistiopiskelijoiden kahdeksas Kukkofestivaali järjestetään äitienpäiväviikonloppuna 7.–9.5.2021. Viime vuonna suosittu sirkustapahtuma peruuntui koronapandemian vuoksi. Tänä vuonna Kukkofestivaali viedään nettiin ja sirkusesityksiä pääsee seuraamaan livestriimattuna ympäri maailman.

Kolmen päivän aikana nähdään monipuolinen kattaus ilahduttavia, yllättäviä ja keväisen raikkaita teoksia. Ohjelmassa on kuusi sirkusartistiopiskelijoiden esitystä ja kaksi etätyöpajaa, pallojongleerauksen ABC ja äitienpäivän tyynytemppuilut. Työpajat sopivat kaiken ikäisille ja niissä pääsee harjoittelemaan temppuja sirkusalan opiskelijoiden ohjauksessa. Kaikki esitykset ja työpajat järjestetään livestriimattuna.

Tapahtuman järjestävät Koulutuskeskus Salpauksen sirkusalan, media-alan ja musiikkialan opiskelijat.

Koulutuskeskus Salpaus on ainoa oppilaitos Suomessa, jossa voi opiskella sirkusartistiksi. Koulutuksesta valmistuneet työllistyvät kotimaisiin ja ulkomaisiin sirkusprojekteihin.

Esityksiä ja työpajoja pääsee seuraamaan Salpauksen YouTube-kanavalla 7.– 9.5.2021. Linkit livestriimeihin julkaistaan Kukkofestivaalin verkkosivuilla ja Facebook-tapahtumassa.

Lähde: Koulutuskeskus Salpaus 

Author: Saara Teirikko