Kaupunkipyöriä pääsee koeajamaan 28.8.

Lahden Pyöräilyviikon avajaistapahtumassa pääsee koeajamaan Mankeleita. Tapahtuma järjestetään Ranta-Kartanon raitilla lauantaina 28.8. klo 10-13.

Lahden sähköavusteisiin kaupunkipyöriin voi tutustua Pyöräilyviikon avajaistapahtumassa. Tapahtumassa voi rajatulla alueella ja maksutta koeajaa Mankeleilla. Tapahtumaan tuodaan useampi Mankeli kokeiltavaksi. Tapahtuma ja koealue on Ranta-Kartanon raitti vanhan linja-autoaseman vieressä.

Tapahtumassa saa apua myös Mankelien älypuhelinsovelluksen lataamiseen ja käyttöön. Kaikki 250 Mankelia ovat käytössä syyskuun alusta. – Mankelien koekäyttöaika on syyskuun alusta lokakuun loppuun. Pyöräilyviikon avajaisissa lahtelaisilla on ainutlaatuinen tilaisuus koeajaa pyöriä, tutustua sähköpyörän ominaisuuksiin ja saada apua kaupunkipyörän lainausjärjestelmän käyttöön, kannustaa projektipäällikkö Anna Huttunen.

Tilaisuudessa on myös huoltopisteet omien pyörien kunnostamista varten. Kaupunkipyörien lisäksi tilaisuudessa voi tutustua kaupungin lainattavaan laatikkopyörään.

Lahden Pyöräilyviikon tapahtumat: https://www.facebook.com/events/323577289311215

Lähde: Lahden kaupunki 

Author: Saara Kämppi