Gold&Green® Foodsin ja Taco Bellin yhteistyö laajenee Englantiin

Vegaanisen tammikuun kunniaksi Gold&Greenin Nyhtökaura® on nyt pysyvästi kaikkien Iso-Britannian 53:n Taco Bell -ravintolan valikoimissa. Nyhtökaura® on jo aiemmin ollut saatavilla kaikkien Suomen ja Espanjan Taco Bell -ravintoloista ja toukokuussa 2019 Lontoon National Vegetarian Weekin kunniaksi kolmen Lontoon Taco Bell -ravintolan ruokalistalla.

Tunnettu ravintolaketju laajentaa valikoimaansa vastatakseen kasvavaan kasvipohjaisten aterioiden kysyntään. Näin tacojen ystävät pääsevät nauttimaan lempiherkkujaan ja tuttuja Taco Bell -makuja myös lihattomana versiona.

Gold&Greenin herkullinen ja terveellinen kasviproteiini Nyhtökaura® sisältää kuitua ja runsaasti proteiinia. Rakenteeltaan mehevä Nyhtökaura on valmistettu kaurasta, herneestä ja härkäpavusta ja se sopii täydellisesti maukkaisiin tacoihin ja kastikkeisiin.

Nyhtökaura® on saatavana täytteeksi kaikkiin ketjun ravintoloiden ruokalistan tuotteisiin aina burritoista ja quesadillloista ikoniseen Crunchwrap Supremeen™. Jokainen listan vaihtoehto on saatavana asiakkaan mieltymysten mukaisella kastikkeella, eri tulisuusasteilla.

Gold&Green Foodsin perustaja ja innovaatiojohtaja Maija Itkonen toteaa: ”Kansainvälinen kasvu on Gold&Greenin strategian keskiössä ja olemme erittäin iloisia siitä, että Taco Bell Iso-Britannia on päättänyt ottaa Nyhtökauran mukaan legendaaristen ravintoloidensa ruokalistoille. Toivomme, että Taco Bell -yhteistyö laajenee entisestään tulevien vuosien aikana. Tällä hetkellä Euroopan 156:sta Taco Bell -ravintolasta Nyhtökauraa tarjotaan jo 133 ravintolassa.

”Me Gold&Greenillä olemme sitä mieltä, että kasvipohjainen ruoka kuuluu kaikille. Toivomme, että kuluttajat ottavat Nyhtökaura® – ja Delikaura™ -tuotteet omakseen vegaanisen tammikuun aikana ja nauttivat niitä jatkossakin, muuttaen maailmaa ateria kerrallaan!”

Lähde: Paulig 

Author: Saara Teirikko