Business College Helsinki pääkaupunkiseudun vetovoimaisin – opiskelijoiden omat kokemukset vetosivat hakijoihin

Yhteishaussa 2021 Business College Helsinkiin oli eniten ensisijaisia hakijoita aloituspaikkaa kohden peruskoulupohjaisissa liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan peruspohjaisissa koulutuksissa. Tämän lisäksi ensisijaisten hakijoiden määrä suhteessa aloituspaikkoihin kasvoi tänä vuonna liiketoiminnan perustutkinnossa. Meillä on eniten aloituspaikkoja pääkaupunkiseudulla – ja myös eniten hakijoita. Tästä voi päätellä, että olemme erittäin haluttu opiskelupaikka peruskoulun jälkeen.

Yhteishaussa voi laittaa tärkeysjärjestykseen yhteensä 5 hakutoivetta. BC:n liiketoiminnan perustutkintoon oli 1,98 ensisijaista hakijaa aloituspaikkaa kohden (+13,1 % verrattuna viime vuoteen). Ensisijaisia hakijoita oli 65 henkeä enemmän kuin viime vuonna (+ 15,9 %). Tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoon oli 1,91 ensisijaista hakijaa/aloituspaikka. BC sai kaiken kaikkiaan eniten hakijoita peruskoulupohjaisiin liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoihin.

Tämän vuoden yhteishakukampanjassa toimme erityisesti esiin opiskelijoidemme kasvoja ja tarinoita nuorten omilla tavoilla. Vallitseva pandemiatilanne sai mainonnan siirtymään kaduilta yhä enemmän digitaalisille alustoille, joka toi samalla uusia lähestymistapoja lähteä toteuttamaan kampanjaa. Kampanja onnistuikin olemaan sopivasti aito ja rosoinen, mutta kuitenkin laadukas ja edukseen erottuva, korostaen BC:n henkeä.

Jatka lukemista täältä Business College Helsinki 

Lähde: Business College Helsinki 

Author: Saara Kämppi