Sodexon Food Truck tarjoaa maistuvaa lounasta Espoossa

Sodexon Food Truck kuljettaa lounasruokaa Espoossa jopa kotiin asti. Ruokarekka starttaa ti 21.4. ja lähtee ilahduttamaan erityisesti espoolaisia lapsiperheitä ja ikäihmisiä. – Meiltä lähtee liikenteeseen kaksi ruokarekkaa. Toisella on ennalta määrätyt reitit Matinkylässä sekä Soukka-Kivenlahti-alueella, missä auto pysähtyy aikataulun mukaisesti pysäkeille ja ajaa tiistaista perjantaihin. Toinen auto kuljettaa ruokaa tilauksesta kotiovelle kaikkina arkipäivinä. Ruuat valmistetaan ravintola Technopolis Innopolissa Otaniemessä, kertoo Sodexon liiketoimintajohtaja Pia Romu.

Kotiin annoksia kuljettava auto ajaa Espoossa Pohjois-Tapiolassa, Otaniemessä, Otsolahdessa, Westendissä, Suvikummussa, Niittykummussa, Haukilahdessa ja Matinkylässä. – Haluamme helpottaa erityisesti lapsiperheiden ja ikäihmisten ruokahuoltoa näissä poikkeusoloissa. Monen lapsiperheen arki on mullistunut etäkoulun ja vanhempien etätöiden myötä, kun normaali koulu- ja työpaikkaruokailu ei ole mahdollista. Asiakkaiden arjen helpottaminen on ollut aina päämäärämme. Toimintammekin käynnistyi 1960-luvulla Marseillessa, kun perustajamme Pierre Bellon aloitti eväspatonkitoimitukset jokilaivoille, Romu kertoo.

Seuraavan päivän tilaukset tulee tehdä edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. – Tilaus kannattaa tehdä ennakkoon, jotta voi varmistua siitä, että omaa lempiruokaa varmasti riittää. Tilauksen voi tehdä nettisivuilla kauppa.sodexo.fi, sähköpostilla tai puhelimitse. Suoraan autoltakin voi toki tulla ostamaan ruokaa, Romu kertoo.

Lähde: Sodexo Suomi 

Author: Saara Kämppi