Sieppareiden glögisetti on vastuullinen lahja

 

Me omenasiepparit sieppaamme Uudenmaalaisten pihanomistajien ylimääräiset omput talteen ennen kuin ne ehtivät tippumaan maahan ja menemään hukkaan. Omppujen keräyksessä työllistämme reiluihin palkkatöihin vuosittain 13 loistotyyppiä, joiden on vamman tai diagnoosin takia ollut erittäin vaikea työllistyä ja päästä osaksi yhteiskuntaa. Siepparina jokainen saa mahdollisuuden näyttää mihin pystyy ja toteuttaa unelmiaan!

Glögisettien tuotto menee suoraan osatyökykyisten osaajien työllistämistoimintaan, joten jokainen lahja on kannanotto tasa-arvoisemman ja syrjinnästä vapaan maailman puolesta. Työ edustaa sieppareillemme uutta toivoa, otetta elämään sekä oman arvokkuuden ja taitojen löytämistä – uusia mahdollisuuksia! Lahjan saajalle tarinamme välittää roppakaupalla joulumieltä.

Tämä on lähilahja, jossa jokainen osa tarkkaan harkittu. Mehu matkaa pihoista lyhyen matkan Siposeen, jossa se puristetaan heti keruupäivänä ja pullotetaan kauniisiin 0,75 l lasipulloihin, joiden ympärillä on kääre-etiketissä sieppareiden tarina. Sekä kääre-etiketin että glögin lahjapakkauksen visuaalisen ilmeen on tänä vuonna suunnitellut kehitysvammainen taiteilija Kalle S. Pirkkalasta. Mehun kaveriksi pakettiin tulee omenan makuja korostamaan suunniteltu laadukas ja sokeriton glögimausteseos, jonka upottamalla kuumennettuun mehuun syntyy taivaallinen vanhan ajan omenaglögi.

Lähde: Omenasiepparit

Author: Tuula Pohjola