Onko sinulla ratkaisu pandemian aiheuttamiin haasteisiin – osallistu PandemIdea-kilpailuun ja tee ideastasi liiketoimintaa!

COVID-19-pandemia on pakottanut meidät pysähtymään ja miettimään uusin silmin sekä liiketoimintaamme että jokapäiväistä elämäämme. Haastamme sinut mukaan etsimään ideoita ja ratkaisuja tilanteen helpottamiseksi – nyt ja tulevaisuudessa. PandemIdea-kilpailussa saat tilaisuuden rakentaa ideastasi liiketoimintaa asiantuntijoiden sparraamana. Voittaja saa pääpalkintona 3000€ arvosta palveluja (mm. konsultointi-, koulutus-, suunnittelu-, tuotteistamispalveluja) idean jatkokehittämiseen. Lisäksi 3 parasta ideaa palkitaan 1000€ arvoisilla tuotepalkinnoilla.

Millaisia ideoita etsimme?

Kilpailuun osallistuvan idean tulee olla konkreettinen: tärkeintä on, että idealle on olemassa tarve ja siitä saa tehtyä liiketoimintaa. Idean aihealueella tai toimialalla ei ole väliä. Voittajaidea on uusi, innovatiivinen ja se auttaa ratkaisemaan tavalla tai toisella pandemian tuomia haasteita. Ratkaisut voivat kohdistua yksilöihin, yrityksiin ja yhteisöihin joko tämänhetkisessä tai tulevissa tilanteissa.

Miten kilpailuun voi osallistua?

Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa, jolla on vallitsevaan tilanteeseen edellä mainitut kriteerit täyttävä idea. Osallistua voi yksin tai tiiminä. Ideat tulee lähettää kilpailuun Amazonin tutuksi tuomassa Future Press Release (FPR) -muodossa viimeistään 4.5. Katso tarkemmat ohjeet: https://accelerator.starthub.fi/pandemidea

Kilpailun aikataulu

Kilpailun järjestää yhteistyössä StartHub ja Korkeakoulut innovaatiotoiminnan vauhdittajina – DYNAMO -hanke.

Lähde: LAB-ammattikorkeakoulu

Author: Saara Kämppi