Lahden kaupunki ja yrittäjät kohtaavat kuukausittaisella Yrittäjäfoorumilla

Ensimmäinen yrittäjäfoorumi järjestetään 26.10. Fellmanniassa fyysisenä tapahtumana sekä etäyhteydellä. Säännöllinen foorumi tarjoaa mahdollisuuden käydä keskustelua ja kuulla Lahden kaupunkiin liittyvistä ajankohtaisista elinkeinoasioista. Tästä kuusta lähtien yrittäjillä on mahdollisuus päästä keskustelemaan suoraan Lahden kaupungin elinkeinoasioihin liittyvien henkilöiden kanssa. Lahden kaupungin Yrittäjäfoorumi järjestetään jokaisen kuukauden viimeisenä tiistaina. Yrittäjäfoorumin tarkoituksena on tarjota yrittäjille matalan kynnyksen tapahtuma, jossa pääsee kuulemaan ja keskustelemaan kaupungin ajankohtaisista elinkeinoasioista.

Idea ja tarve kaupungin järjestämästä Yrittäjäfoorumista syntyi keväällä 2021 City as a Service -hankkeen kautta Lahden kaupungin, yrittäjien, LAB-ammattikorkeakoulun ja yrittämisen sidosryhmään kuuluvien henkilöiden kanssa käydyissä työpajoissa. Yrittäjäfoorumien käynnistäminen on yksi konkreettinen ele yritysystävällisemmän Lahden eteen, jotta Lahdessa olisi entistä parempi yrittää.Yrittäjäfoorumi on yrittämistä varten ja yrittäjien hyödyksi, joten sisältöä foorumiin voi ideoida paitsi foorumeissa, myös erillisen kyselylomakkeen kautta koska tahansa. Näin Yrittäjäfoorumista saadaan yrittäjien näköinen. Yrittäjien ja kaupungin avoimen vuoropuhelun mahdollistaminen tukee sitä, että yrittäjät ja kaupunki voivat suoraa välittää viestiä ja keskustella yrittämisen kannalta tärkeistä asioista.

Yrittäjäfoorumi järjestetään säännöllisesti joka kuun viimeinen tiistai. Ensimmäinen foorumi järjestetään 26.10. klo 8.15–9.15 hybriditoteutuksena, eli osallistua voi paikan päällä Fellmannian kahvilassa tai etäyhteyden kautta. Ilmoittautua voi mukaan 22.10. klo 12 mennessä Lahden kaupungin verkkosivujen kautta: www.lahti.fi/yrittajafoorumi

Lähde: Lahden kaupunki

Author: Riikka Pasanen