Koulutuskeskus Salpausta juhlitaan kaikille avoimessa verkkojuhlassa 28.9. kello 14 – Tervetuloa tutustumaan uusimpiin oppimisympäristöihin ja kurkistamaan päijäthämäläisen ammatillisen koulutuksen historiaan

Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Kaksikymmentäviisivuotiasta Salpausta juhlitaan yhdessä päijäthämäläisten kanssa tiistaina 28.9. kello 14 alkaen kaikille avoimessa verkkojuhlassa.

Salpaus on yksi Suomen suurimmista ja edistyksellisimmistä ammatillista oppilaitoksista ja keskeinen toimija Päijät-Hämeessä opiskelun, työllistymisen ja työelämän näkökulmasta.

Salpauksessa on viime vuosina uudistettu oppimisympäristöjä vastaamaan nykyaikaisen ammatillisen koulutuksen ja työelämän tarpeita. Uudistetut tilat tukevat ja mahdollistavat henkilökohtaisten suunnitelmien mukaisia yksilöllisiä opintopolkuja, mutta samalla myös aivan uudenlaisia yhteistyömuotoja eri koulutusalojen opiskelijoiden ja henkilöstön kesken.

Tervetuloa verkkojuhlaan tutustumaan uusimpiin oppimisympäristöihin Lahden keskustakampuksella sekä kurkistamaan Salpauksen historiaan tiistaina 28.9. kello 14!

Linkki verkkojuhlaan julkaistaan tapahtumapäivänä Salpauksen nettisivuilla(linkki).

Lähde: Koulutuskeskus Salpaus 

 

Author: Saara Kämppi