Gold&Greeniltä uutuus grillikesään: isompi Nyhtökaura® Grande Burgerpihvi tuplapakkauksessa

pauligNyhtökaura® Grande Burgerpihvi on Gold&Greenin herkullinen uutuus kesän grillailuihin.

Kätevään kahden kappaleen pakkaukseen pakattu isompi Burgerpihvi on helppo napata mukaan vaikka piknikille. Nyhtökaura® Grande Burgerpihvin raaka-ainelista on simppeli, ja se sisältää runsaasti proteiinia – kuten kaikki Nyhtökaura®-tuotteet.

Nyhtökaura® Grande Burgerpihvi valmistetaan kaurasta ja palkokasveista, ja se sisältää 24 grammaa kasviproteiinia 100 grammaa kohti, mutta ei yhtään lisäaineita. Uuden Nyhtökaura® Grande Burgerpihvin 160 gramman tuplapakkaus on mainio ratkaisu pienen porukan grillailuihin tai vaikka tuplavegehampurilaisen kokoamiseen. Suutuntuma isossa burgerpihvissä on myös kohdillaan eli grillauksen jälkeen ei tarvitse murehtia höttöä tai olematonta paistopintaa.

Nimensä mukaisesti Nyhtökaura® Grande Burgerpihvi sujahtaa täydellisesti kesän ykkössuosikkeihin: hampurilaisiin, mutta pihviuutuus maistuu myös muiden grilliherkkujen kyljessä niin kasvissyöjälle kuin lihansyöjällekin, joka haluaa testata jotain uutta. Nyhtökaura® Grande Burgerpihvi on saatavilla toukokuusta 2020 lähtien Keskon kaupoissa.

Resepti: Grande Burgerpihvit ja vegaaninen kesäperunasalaatti

2 pkt Nyhtökaura® Grande Burgerpihvejä
300 g parsaa
300 g fenkolia
400 g uusia perunoita
Saaristolaiskastike:
100 g kapriksia
250 g kaurafraichea
1 rkl tilliä
2 rkl kevätsipulia
2 sitruunan mehu ja kuori
½ rkl valkopippuria
suolaa

Keitä uudet perunat kypsiksi.
Öljyä kevyesti kypsät uudet perunat ja parsa. Paista grillissä tai paistinpannulla.
Leikkaa kulhoon pienemmiksi paloiksi perunat, parsa ja fenkoli.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää kulhoon.
Paista Nyhtökaura®-pihvejä 2-3 minuuttia molemmin puolin grillissä tai pannulla öljyssä. Halutessasi sivele pihvien pintaan Santa Maria BBQ-kastiketta.

Lähde: Paulig Group

Author: Tuula Pohjola