Tänä vuonna luettu 2 513 952 uutista.
This year 2 513 952 news read.

Lahden mitali galleristi Riitta Nuorivaara-Luhtaselle

Riitta Nuorivaara-Luhtanen on toiminut lahtelaisen kuvataiteen ja taidekentän edistäjänä ja puolestapuhujana yli 40 vuoden ajan.

Lahden kaupunginhallitus on myöntänyt kultaisen Lahden mitalin galleristi Riitta Nuorivaara-Luhtaselle. Nuorivaara-Luhtasen Lahteen vuonna 1977 perustama Galleria Nuovo on tunnettu kautta Suomen, ja se on Suomen toiseksi vanhin yhtäjaksoisesti pidetty galleria. Galleria Nuovon yhteistyö eturivin kotimaisten taiteilijoiden kanssa on monipuolistanut lahtelaista taidetarjontaa.

Nuorivaara-Luhtanen on ollut perustamassa valtakunnallista Galleristit-yhdistystä ja hän on Päijät-Hämeen Taidemuseoyhdistyksen perustajajäsen. Pitkäjänteinen työ kuvataiteen näyttelytoiminnan mahdollistajana on poikkeuksellisella tavalla edistänyt Lahden kaupungin henkistä rakentamista.

Lahden mitali myönnetään vuosittain lahtelaiselle, joka on tehnyt Lahden nimeä tunnetuksi ja jolle annetaan erityinen arvo kaupungin ulkopuolellakin. Lahden mitalin saajat ovat poikkeuksellisella tavalla edistäneet kaupungin kehitystä. Ehdotuksen mitalin saajasta tekee valtuustotoimikunta ja hyväksyy kaupunginhallitus.  

Lähde: Lahden Kaupunki 


Päivitetty/Updated: 02.11.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.