Tänä vuonna luettu 2 513 893 uutista.
This year 2 513 893 news read.

Ekonomien bisneskirjapalkinnon finalistit julki

Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkintokilpailuun esitetyistä 21 kirjasta on nyt valittu kuusi teosta finaaliin kisaamaan 30 000 euron palkintosummasta. 

Kirjat edustavat laaja-alaisesti eri osaamisalueita ja ovat oman aihealueensa helmiä. Kukin teos antaa kattavan selvityksen aiheestaan ja asiantuntevat kirjoittajat ovat kyenneet kertomaan asiansa selkeästi ja mukaansatempaavasti.

Arvokasta palkintoa tavoittelevat seuraavat teokset:

  • Leenamaija Otala: Ketterä oppiminen - Keino menestyä jatkuvassa muutoksessa (Kauppakamari)
  • Kirsi Piha: Konflikti päivässä - Kulttuuri ratkaisee yrityksen kohtalon (Alma Talent)
  • Elina Hiltunen: Mitä tulevaisuuden asiakas haluaa - Trendit ja ilmiöt (Docendo)
  • Pekka Mattila: Peilejä johtamiseen (Alma Talent)
  • Helena Åhman, Harri Gustafsberg: Tilannetaju - päätä paremmin (Alma Talent)
  • Perttu Ahvenainen, Janne Gylling, Sani Leino: Viiden tähden asiakaskokemus - Tee asiakkaistasi faneja (Kauppakamari)

Esiraati kiittelee kilpailun kovaa tasoa, mikä teki finalistien valinnasta haastavaa. Raatilaisten mielestä on kuitenkin hienoa, että Suomessa bisneskirjallisuutta julkaistaan niin laajasti ja monipuolisesti. Ansiokasta on myös se, että asiantuntijat haluavat jakaa osaamistaan kirjoittamalla ja toisaalta ihmiset kehittää itseään lukemalla. Esiraadin muodostivat Antti-Pekka Hulkko, Palveluliiketoiminnan johtaja, OTK, MBA, Helsingin seudun kauppakamari, Päivi Käri-Zein, kansainvälisen yritystoiminnan lehtori, Haaga-Helia ja valmennusyrittäjä, Jussi Loukiainen, toimitusjohtaja, Platonic Partnership Oy, Marjo Ollikainen, toimituspäällikkö, Talouselämä, Vesa Partanen, KTT, yliopistonlehtori, Turun kauppakorkeakoulu/Turun yliopisto ja Jenni Siivonen, kylteri, Vaasan yliopisto.

Kuuden finalistin joukosta voittajaa alkaa seuloa kolmihenkinen palkintoraati, jonka puheenjohtajana toimii Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen. Raadin jäseninä ovat hänen lisäkseen Elisan liiketoimintajohtaja Sari Torkkola (myös vuoden 2016 kirjallisuuspalkinnon voittaja) ja Oy Sailer Research & Development LTD:n toimitusjohtaja Hannu Uotila. Raadilla on aikaa lukuprojektiinsa ja yhteisen voittajan löytämiseen helmikuun alkuun 2019, jolloin julkistamme voittajan. 

Myös yleisöllä on mahdollisuus äänestää suosikkiaan. Äänestysaika on 2.11. - 9.12., äänestää voi jokainen verkossa osoitteessa www.ekonomit.fi/kirjallisuuspalkinto-aanestys. Lukijoiden suosikki julkistetaan 11.12. ja palkitaan virallisesti helmikuun pääpalkinnon jakotilaisuudessa.

Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkinto jaetaan joka toinen vuosi. Sen tavoitteena on kannustaa jokaista kehittämään itseään ja omaa osaamistaan lukemalla hyviä suomalaisia yrityskirjoja sekä antaa näkyvä tunnustus kirjoittajalle tai kirjoittajaryhmälle, joka on aikaansaanut erityisen ansiokkaan teoksen.

Lähde: Suomen Ekonomit  


Päivitetty/Updated: 02.11.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.