Tänä vuonna luettu 2 212 870 uutista.
This year 2 212 870 news read.

Talouslehti Forbes listasi Koneen maailman parhaimpien työnantajien joukkoon

Talouslehti Forbes on listannut Koneen yhdeksi maailman parhaimmista työnantajista jo toista vuotta peräkkäin. 

Yhtiö on Forbesin vuoden 2018 työnantajien Global 2000 -listalla sijalla 105. Koneen mukaan yhtiön henkilöstöstrategiassa painotetaan työntekijöiden mahdollisuutta oman osaamisensa ja esimiestaitojensa kehittämiseen. Suomalaisyhtiöllä oli vuoden 2017 lopulla yli 55 000 työntekijää 129 kansallisuudesta. Yhtiöllä on asiakkaita yli 60 maassa.

Forbesin työnantajalistan kärjessä on Googlen emoyhtiö Alphabet, joka piti kärkipaikkaa hallussaan myös edellisvuonna. Alphabet puolusti paikkaansa kakkossijalla olleelta kilpailijaltaan Microsoftilta.

Kärkeen nousivat myös Apple, Disney ja Amazon. Korkeimmalle sijoittunut ei-amerikkalainen työnantaja oli Hongkongissa päämajaansa pitävä öljy- ja kaasuyhtiö   CNOOC.  (Kuva:Pixabay).

Lähde: STT


Päivitetty/Updated: 13.10.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.