Tänä vuonna luettu 2 213 236 uutista.
This year 2 213 236 news read.

Nyt etsitään ennakkoluulotonta teknologiayrittäjää

Aamulehti ja Tampereen Teknillinen Seura (TTS) etsivät pirkanmaalaista teknologia-alan yritystä, jossa toteutuvat toimialarajat ylittävä ennakkoluulottomuus, innovatiivisuus, älykkyys ja kasvu.

Nyt jo seitsemättä kertaa jaettavan Teknologiayrittäjyyspalkinnon teemoina ovat tänä vuonna työn tekemisen ja yrittäjyyden uudet toimintamallit sekä liiketoiminnan ja työn tekemisen uudistaminen digitalisaatiota käyttäen. Teknologiayrittäjyyspalkinto 2018 on arvoltaan 10 000 euroa. Palkinnolla Aamulehti ja Tampereen Teknillinen Seura haluavat nostaa esiin yrityksen, jolla on raikkaita ideoita Suomen kilpailukyvyn ylläpitämiseksi niin, että Suomeen ja Pirkanmaalle syntyy uusia työpaikkoja, sekä erityisesti myös korvaavia työpaikkoja perinteisiltä toimialoilta katoavien työpaikkojen tilalle.

"Tampereella ja Pirkanmaalla tapahtuu tällä hetkellä todella paljon muutoksia esimerkiksi infrassa ja koulutuksessa. Meille on tulossa esimerkiksi ratikka, Kansi ja areena sekä uusi Tampereen Yliopisto (Tampere3). Haluamme kannustaa myös uudenlaisiin ja innovatiivisiin lähestymistapoihin yritystoiminnassa. Tahdomme palkita teknologiayrityksen, joka rohkeasti yhdistää eri osaamisia ja täten saavuttaa merkittävää kilpailuetua", toteaa Teknologiayrittäjyyspalkintoraadin puheenjohtaja Arto Timperi.

"Palkittavaksi etsimmekin yritystä, jolla on uusia ideoita ja potentiaalia viedä uudet ajatukset myös käytäntöön ja maailman menestykseen", Timperi jatkaa

Teknologiayrittäjyyspalkinnon lisäksi TTS jakaa erillisen taustavaikuttajatunnustuksen ansioituneelle teknologian ja sen kaupallistamisen edistäjälle.

Hakuaika on 1.10.-21.10.2018 ja voittajat julkistetaan #Enterprise2018 - Teknologiayrittäjyyspäivien  yhteydessä 13.11.2018.

Lisätietoa palkinnosta, hakulomake ja aiempien voittajien menestystarinoita: aamulehti.fi/typ  ja  www.tampereenteknillinenseura.fi 

Lähde: TEK 


Päivitetty/Updated: 05.10.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.