Tänä vuonna luettu 2 213 112 uutista.
This year 2 213 112 news read.

Opiskelijoiden Unikorni -yrittäjyyskilpailu etsii loistavia liikeideoita

Haaveiletko start-up-yrittäjyydestä? Onko sinulla liikeidea, jonka haluaisit päästä kaupallistamaan? Osallistu Unikorni -kilpailuun, niin pääset kehittämään pitchaus-taitojasi ja luomaan verkostoja. 

Pitchaus-koulutuksemme auttavat sinua polullasi kohti kilpailua. Yrittäjyyskisa Unikorni on Suomen Ekonomien ja Tekniikan akateemiset TEKin järjestämä yrittäjyys-/liikeideakisa tekniikan ja kauppatieteellisen alan yliopisto-opiskelijoille. Kilpailun tarkoitus on kannustaa opiskelijoita kaupallistamaan omia liikeideoita eteenpäin ja tuoda näkyväksi akateemista opiskelijayrittäjyyttä. Lisäksi voittaja saa 4000 EUR liikeideansa toteutukseen.

Osallistu kisaan yksin tai kerää itsellesi tiimi, jossa on mukana vähintään yksi Ekonomien tai TEKin opiskelijajäsen. Tiimin koolla ei ole väliä. Tehkää ideallenne esittelyvideo ja ilmoittautukaa kisaan 28.10.2018 mennessä. Kisan finaali järjestetään Leijonan luola tyyliin 3.12. G Livelabissa, jonne valitaan osa yleisöäänestyksen kautta! Leijonina toimii menestyneet enkelisijoittajat Lennu Keinänen, Julianna Borsos ja Risto Linturi. Voittajajoukkuetta sparraa myös Riku Asikainen.

Osana kilpailua järjestetään pitchauskoulutusta viidellä paikkakunnalla. Pitchaaminen ei ole tuoteselosteen ulkolukua, vaan sen tarkoituksena on herättää uskottavuus, innostus ja uteliaisuus. Miksi sinua kannattaa kuulla lisää? Koulutuksessa opit löytämään omat vahvuutesi, suunnittelemaan pitchaamisen ja tietenkin myös esiintymään. Kouluttajana toimii Mika Pesonen.

Lue koulutuksista tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan:

Kilpailuun osallistuvan tiimin tulee täyttää ilmoittautumislomake videonkatselulinkkeineen viimeistään 28.10.2018. Tutustuthan sääntöihin ennen kuin ilmoittaudut.

Lähde: Suomen Ekonomit 


Päivitetty/Updated: 05.10.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.