Tänä vuonna luettu 2 213 137 uutista.
This year 2 213 137 news read.

Paulig neljännelle sijalle Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa

Paulig nappasi neljännen sijan tämän vuoden Vastuullisin kesäduuni -kilpailun 1000Plus-yritysten sarjassa. Kilpailuun osallistui yhteensä 128 työnantajaa, ja vastauksia saatiin yhteensä 7790 kesätyöntekijältä.

 Voittajaksi samassa sarjassa ylsi IKEA. Vastuullisin kesäduuni -kilpailu toteutettiin verkkokyselynä touko-heinäkuun 2018 aikana, ja kilpailun voittajat valittiin kesätyöntekijöiltä saadun kokonaispalautteen perusteella. Työnantajia arvioitiin muun muassa työnhakuprosessin, perehdytyksen, työtehtävien mielekkyyden ja tasapuolisuuden perusteella. 

"Tarjoamme Pauligilla vuosittain kesätöitä monien eri alojen osaajille ja meille on tärkeää, että jokaisen kesätyöntekijämme työkokemus on arvojemme mukainen. Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa olemme sitoutuneet muiden työnantajien tavoin kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja työtodistus", Pauligin HR-asiantuntija Peppiina Riekkola kertoo.

Hän on iloinen nelossijasta, mutta tähtää tavoitteen vieläkin korkeammalle. "Ensi vuonna taistellaan mitalisijoista", Riekkola hymyilee ja jatkaa: "Viime vuoden henkilöstökyselyn vastauksista ilmeni, että 92 % pauligilaisista pitää työtään mielenkiintoisena ja 86 % suosittelee Pauligia työnantajana. Kuvasimme myös videon, jolla pauligilaiset pääsivät kertomaan, miksi juuri Paulig on paras työpaikka. Vastauksissa korostui erityisesti hyvien työkavereiden merkitys."

Mutta millaista Pauligilla on olla kesätöissä? Perheyrityksen tuotekehitystiimissä huhtikuussa traineena aloittanut Sara Leinonen on viihtynyt Pauligilla hyvin. Kulunut kesä on ollut Leinosen ensimmäinen Pauligilla, ja hänen tehtävänsä ovat koostuneet pääosin pakkaus- ja kahvituotekehitystyöstä. "Olen päässyt muun muassa organisoimaan ensimmäisiä tuotantoajoja, koeajoja ja järjestänyt kahvimaistoja", Helsingin Viikissä parhaillaan viljateknologiaa opiskeleva Leinonen kertoo.  Työt jatkuvat myös kesän jälkeen. "Syyskuun alussa nimikkeeni vaihtui traineesta tuotekehitysspesialistiksi, ja saan ilokseni jatkaa töitä pakkauskehitystehtävien parissa. Lisäksi sain vastuulleni traded-tuotteet", Leinonen iloitsee.

Lähde: Paulig  


Päivitetty/Updated: 17.09.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.