Tänä vuonna luettu 2 513 644 uutista.
This year 2 513 644 news read.

Osta tilalta! -päivänä 15.9. juhlistetaan ruoantuotantoa eri puolilla Suomea

Kolmannen kerran 15.9.2018 järjestettävässä valtakunnallisessa Osta tilalta! -tapahtumassa tuhannet lähiruoan ystävät kiertävät maaseudulla ja kotipuutarhoissa tutustumassa ruoan alkuperään ja tuotantotapoihin. 

Koko Suomessa ovensa avaavat maaseutuelämysten ja lähiruoan ystäville ennätykselliset 235 ja Keski-Suomessa yli 20 tilaa. Lähiruoka on huipputrendi ja kiinnostaa kaiken ikäisiä. Paikallisilta tuottajilta halutaan hankkia raaka-aineita, joihin liittyy toinen toistaan kiinnostavampia tarinoita. Suoramyynnin etu onkin mahdollisimman lyhyt ja läpinäkyvä tuotantoketju. 

- Suoramyyntitilanteessa asiakkaan tietämys ruuan tuotantotavoista ja laadusta kasvaa. Se herättää luottamusta ja turvallisuuden tunnetta. Hyödyt ovat molemmin puoleisia.  Samalla tuottajat saavat arvokasta tietoa asiakkaiden toiveista, toteaa Leena Arjanne Lähiruoan koordinaatiohankkeesta.

Lähde: Jyväskylän AMK


Päivitetty/Updated: 14.09.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.