Tänä vuonna luettu 2 514 110 uutista.
This year 2 514 111 news read.

FRUSH - Kiertotalouden kasvuyritys- ja startup-tapahtuma 19.-20.9.2018

Valtakunnalliseksi kasvanut FRUSH-tapahtuma kokoaa kiertotalousalan yrityksiä, muita organisaatiota ja opiskelijoita ympäri Suomea Forssan Kehräämölle. 

Hämeen ammattikorkeakoulun ja Forssan Yrityskehityksen johdolla järjestettävä FRUSH-tapahtuma tarjoaa uusia ideoita ja työkaluja kiertotalouden kehittämiseen. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja kahdella lavalla, startupien esityksiä ja paikalla on yli 30 näytteilleasettajaa. FRUSH järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna. Nyt se on kasvanut valtakunnallisestikin merkittäväksi kiertotalouden startup- ja kasvuyritystapahtumaksi. Osallistujamäärä on moninkertaistunut viime vuodesta, ja osallistujia on ympäri Suomea Lapista pääkaupunkiseudulle.

Tapahtumapäivien ohjelmassa on muun muassa puheenvuoroja seuraavista aiheista: Kiertotalous rakentamisessa, Kiertotalous kasvun ajurina, Miten EU edistää ja rahoittaa kiertotaloutta ja Maatalouden sivuvirtojen hyödyntäminen. Jälkimmäisen päivän paneelikeskustelussa pohditaan muoviketjun yhteistyötä sekä kierrätyksen haasteita ja mahdollisuuksia. Yritysten kehittämisprojekteja ratkotaan Design-Up ja Kasvupaja FRUSH -työpajoissa. Lisäksi Forssan kaupungin kehityshaasteita ratkotaan nyt ensimmäistä kertaa järjestettävissä hackathon-työpajoissa. Frushackin yhtenä haasteena on "Teiniliikkumisen vallankumous".

Ohjelmatarjonnan lisäksi tilaisuus luo osallistujille puitteet keskinäiseen tapaamiseen. Yritysten, koulutuksen, opiskelijoiden ja kehittämisorganisaatioiden kohtaaminen tiivistää alan yhteistyötä ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Tapahtuma toteutetaan HAMKin ja Forssan Yrityskehitys Oy:n johdolla. Järjestelyissä ja yhteistyökumppaneina mukana ovat myös Sitra, Envor Group, Business Finland, Team Finland, VTT, Forssan kaupunki, Hämeen Liitto, Ramboll ja ELY-keskus ja Seutukaupunki.

Koko ohjelma löytyy osoitteesta http://frush.fi/ohjelma

Lähde: HAMK


Päivitetty/Updated: 14.09.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.