Tänä vuonna luettu 2 498 280 uutista.
This year 2 498 280 news read.

Rakennusmestarin koulutus oli suosituin syksyn polkuopinnoissa

Hämeen ammattikorkeakoulun tämän syksyn polkuopintoihin kertyi ilmoittautumisia 441. Suosituin koulutus oli rakennusmestarin monimuoto-opinnot. Ilmoittautumisaika päättyi 15.8

HAMKin avoimessa korkeakoulussa suoritettaviin polkuopintoihin tuli määräaikaan mennessä kaikkiaan 441 ilmoittautumista. Näistä AMK-opintoihin tähtääviä ilmoittautumisia oli 360, YAMK-opintoihin ilmoittautumisia oli 81. Ilmoittautumisista suomenkielisiin ohjelmiin kohdistui 417 kappaletta ja englanninkielisiin ohjelmiin 24. HAMKin avoimessa ammattikorkeakoulussa oli tarjolla polkuopintoja kaikissa AMK- ja YAMK-koulutuksissa yhteensä 115 opiskelupaikkaa. Suosituimpien koulutusten paikat täyttyivät vain minuuteissa ilmoittautumisen alettua.

Syksyn polkuopinnoissa suosituimmat koulutukset olivat AMK-opinnoissa monimuotokoulutuksena toteutettavat rakennusmestarin koulutus, sosionomikoulutus ja liiketalous. YAMK-polkuopinnoista suosituimmat koulutukset olivat liiketoiminnan kehittäminen sekä sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen. Kaikkiin HAMKin koulutusten polkuopintoihin hyväksyttiin opiskelijoita. "Polkuopinnot ovat hyvä ja joustava reitti päästä korkeakouluopiskelijaksi suorittamaan tutkintoa", sanoo suunnittelija Mervi Mäkinen Hämeen ammattikorkeakoulun koulutuksen tukipalveluista.

Polkuopinnot muodostuvat AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnoista ja YAMK-tutkinnon syyslukukauden opinnoista. Polkuopintojen suorittamisen jälkeen opiskelija voi hakea tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa ja jatkaa opiskelua saman opiskelijaryhmän mukana.

HAMKin avoimen korkeakoulun yksittäisiin opintoihin ilmoittautumisia kertyi 45 kappaletta. Näistä eniten kiinnostaneet opinnot olivat tuotantotalouden verkko-opintoja. Myöhemmin syksyllä alkaville opintojaksoille voi ilmoittautua vielä 8.-19.10. ja kevään avoimille opinnoille ja polkuopintopaikoille 3.-15.12.2018. 

Lähde: HAMK


Päivitetty/Updated: 17.08.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.