Tänä vuonna luettu 2 498 216 uutista.
This year 2 498 216 news read.

Nimekkäät huippusijoittajat satsaavat nyt lappilaisiin Arctic Superfoods-tuotteisiin

Puhtaita luonnonantimia hyödyntävän Arctic Forest Foods Oy:n eväspatukat tähtäävät nyt kasvuun ja kansainvälisille markkinoille kiinnostavien sijoittajanimien avulla.

Lappilaisyritykseen ovat sijoittaneet muun muassa Peter Vesterbacka sekä kasvupotentiaalisiin yrityksiin sijoittava ammattilainen Saga Forss. Molemmat uskovat suomalaisten elintarvikkeiden kysyntään maailmalla. "Puhtaat suomalaiset marjat, kuten mustikka ja puolukka, ovat tulevaisuuden voimavara viennissä. Tätä valttikorttia meidän kotimaisten toimijoiden tulee hyödyntää entistä vahvemmin", toteaa Saga Forss.

Arctic Superfoodsin sijoittajatiimissä ovat myös superenkelisijoittaja Pasi Joronen, startup-ekosysteemien kehittämiseen keskittyvän FinestLove VC:n Kustaa Valtonen sekä Rovaniemellä asuva liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen Marko Alamartimo, joka on nimitetty myös yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. "Tavoitteenamme on kasvattaa merkittävästi myyntiä kotimaassa ja aloittaa vaiheittain vienti valituille markkinoille. Tuoteportfoliota on tarkoitus laajentaa, jotta voimme entistä monipuolisemmin palvella asiakkaitamme. Kasvua tukemaan tarvitsimme lisää pääomaa ja olemme erittäin iloisia siitä, että saimme mukaan näin nimekkäät sijoittajat ja osaajat", toteavat yrityksen perustajat Jari Kurtti ja Sanna Sandgren.

Vuonna 2016 uudella, innovatiivisella ja täysin kotimaisella tuotteella snacks- ja välipalamarkkinoille tulleita Arctic Superfoods -eväspatukoita myydään jo yli 300:ssa myyntipisteessä eri puolilla Suomea. Mustikkaan, puolukkaan ja tyrniin perustuvat tuotteet ovat kiinnostaneet erityisen paljon kansainvälisiä matkailijoita.  Tuotteet ovat olleet myynnissä myös Finnairin lennoilla.

"Lappi on viime vuosina kasvattanut suosiotaan aasialaisten keskuudessa. Aasiassa yhden kaupungin väkiluku voi helposti vastata koko Suomen väkilukua. Meillä ei ole tarvetta valloittaa koko Aasiaa, vaan toimenpiteet on pystyttävä kohdistamaan sinne missä on ostovoimaisia ja laatutietoisia kuluttajia", sanovat Peter Vesterbacka ja Pasi Joronen.

Lähde: Rovaniemen Kehitys 


Päivitetty/Updated: 14.08.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.