Tänä vuonna luettu 2 248 793 uutista.
This year 2 248 793 news read.

Johtajuussymposium: Nykypäivän organisaatiot menestyvät johtamalla tietoa

Kasvavan datamäärän muuttaminen arvokkaaksi tiedoksi on monen organisaation menestykselle keskeinen kysymys. 

Vuoden 2018 Johtajuussymposiumissa pohditaan, kuinka organisaatiot voivat kehittyä ja saavuttaa kilpailuetua tiedolla johtamisen keinoin. Kaikille avoin tapahtuma järjestetään syyskuun 6. päivänä  Tampereen yliopistossa.

Analytiikka on kehittynyt huimaa vauhtia ja tietoa kerätään datan muodossa suurempia määriä kuin koskaan aiemmin. Organisaatiot ja yritykset voivat hyötyä keräämästään datasta monella tapaa, kunhan dataa osataan ymmärtää ja jalostaa. Johtajuussymposiumissa puhuvan Tampereen teknillisen yliopiston tietojohtamisen professori Nina Helanderin mukaan tärkeää on ymmärtää tiedon ja tietoon perustuvan päätöksenteon merkitys. "Tiedosta ja tiedolla luodaan arvoa asiakkaille, omistajille, työntekijöille ja yhteiskunnalle."

Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulun dekaanin Antti Lönnqvistin mukaan digitalisaation saatavillemme tuomat entistä suuremmat tietomäärät mahdollistavat sen, että organisaatioissa voidaan tehdä tietoon perustuvia, parempia päätöksiä. "Päätökset halutaan tehdä tietoon perustuen, eikä ainoastaan fiilikseen nojaten. Tiedolla johtaminen on hyvin ajassa kiinni." Myös Johtajuussymposiumissa puhuva Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen jakaa näkemyksen siitä, että tiedolla johtaminen on organisaatioille kriittinen taito, jonka saralla olisi kuitenkin vielä opittavaa.

Yliopiston johtamiskorkeakoulun järjestämä Johtajuussymposium tarjoaa 6.9. ainutkertaisen tilaisuuden päästä ajankohtaisen tiedon äärelle. Tapahtumassa tutkimuksen, yritysmaailman ja julkishallinnon edustajat kokoontuvat yhteen pohtimaan tietoon ja johtamiseen liittyviä polttavia kysymyksiä. Yksi tämän vuoden odotetuimmista puheenvuoroista on alan johtavalla asiantuntijalla Tom Davenportilla yliopiston juhlasalissa.

Osallistujalle tapahtuma on ennen kaikkea kätevä keino päästä kuulemaan huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja onnistumisista ja käytännön virheistä. Seminaarit ja paneelikeskustelut ovat kaikille avoimia ja pääosin ilmaisia. Tapahtuma on tänä vuonna aiempia vuosia suurempi ja ohjelmaltaan tiivis. Ohjelma ja tiedot puhujista sekä ilmoittautumisohjeet ovat symposiumin verkkosivuilla johtajuussymposium.fi. Johtajuussymposiumia on mahdollista seurata myös Facebookissa @Johtajuussymposium sekä Twitterissä #johtajuussymposium. 

Lähde: Tampereen Yliopisto


Päivitetty/Updated: 11.08.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.