Tänä vuonna luettu 2 212 886 uutista.
This year 2 212 886 news read.

Starttiviikko käynnistää taas nuokkujen toimintakauden!

 Viikko tarjoaa nuorille monia mahdollisuuksia tutustua ja tulla mukaan monipuoliseen nuorisotalotoimintaan.

Lahtelaisissa nuorisotaloissa ja -tiloissa 3.-7. syyskuuta järjestettävä Starttiviikko käynnistää uuden toimintakauden. Starttiviikon aikana Ahtialan, Joutjärven ja Launeen nuorisotaloissa, Metsäkankaan, Mukkulan ja Nastolan nuorisotiloissa sekä Nuortentila Triplassa kauppakeskus Triossa järjestetään lukuisia hauskoja tapahtumia ja iloisia illanviettoja. 

Luvassa on muun muassa liikuntaa, livemusiikkia, diskoilua, herkuttelua ja arvoituisten ratkomista. Kaikki toiminnot ovat maksuttomia, eikä Starttiviikolla tarvitse edes jäsen- eli nuokkukorttiakaan. 

Myös huoltajat ovat tervetulleita tutustumaan toimintaan, tiloihin ja nuorisonohjaajiin. Jokavuotisen Starttiviikon järjestää jälleen Lahden kaupungin nuorisopalvelut. Koko viikon ohjelmatiedot ovat osoitteessa www.lahti.fi/starttiviikko. 

Lähde: Lahden Kaupunki 


Päivitetty/Updated: 10.08.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.