Tänä vuonna luettu 2 249 598 uutista.
This year 2 249 598 news read.

Ramboll tarjoaa palkallisen koulunaloitusvapaan ekaluokkalaisten vanhemmille

Suunnittelu- ja konsultointialan yritys Rambollissa työskentelevät ekaluokkalaisten vanhemmat saavat 1-3 päivän palkallisen vapaan lapsen aloittaessa koulunkäynnin. 

Vapaa on käytössä ensi kerran tänä syksynä.  Koulunaloitusvapaan tarkoitus on tukea vanhempaa olemaan paremmin läsnä pienen koululaisen arjessa peruskoulun ensimetreillä. Rambollille se on yksi konkreettisista tavoista rakentaa ihmislähtöistä työilmapiiriä.  

"Moni työntekijämme elää ruuhkavuosiaan, jolloin hektinen ja toisinaan myös kuormittava asiantuntijatyö on sovitettava yhteen yksityiselämän velvollisuuksien kanssa. Haluamme työnantajana tukea työn ja yksityiselämän tasapainoa", kertoo Rambollin henkilöstöjohtaja Minna Koisti. "Uskomme, että tällaiset panostukset työntekijöihimme sitouttavat ja auttavat heitä jaksamaan paremmin omassa työssään." 

Muita Rambollin tapoja tukea työntekijöitä työn ja yksityiselämän yhdistämisessä ovat muun muassa sairaan lapsen hoitopalvelut ja omaishoito-, vuorottelu- ja opintovapaat. Rambollilla on Suomessa 2 300 työntekijää. Yritys arvioi koulunaloitusvapaan koskevan tänä syksynä noin sataa työntekijäänsä. 

Lähde: Ramboll Finland Oy 


Päivitetty/Updated: 07.08.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.