Tänä vuonna luettu 2 513 705 uutista.
This year 2 513 705 news read.

UPM mukaan Together for Sustainability -hankkeeseen - tavoitteena vahvistaa hankintaketjujen vastuullisuutta

UPM on liittynyt kemianteollisuuden Together for Sustainability -hankkeeseen (TfS). 

Hankkeessa mukana olevat jäsenyritykset edistävät ja kehittävät kestävän kehityksen käytäntöjä hankintaketjuissaan ja jakavat kattavasti toimittajiin liittyviä tietoja, kuten itsenäisten asiantuntijoiden tekemiä audiointiraportteja ja kestävän kehityksen arviointeja.

"UPM:n perinteisillä liiketoiminnoilla on vahva linkki kemianteollisuuden toimitusketjuihin, ei ainoastaan raaka-aineiden, vaan myös laitteiden ja palveluiden osalta", UPM:n hankinnasta vastaava Ilkka Nurmi kertoo. "Vaikka emme olekaan kemikaaliyhtiö, liiketoimintaportfoliomme muuttuu ja kehittyy jatkuvasti. Biopolttoaineet ja biokemikaalit ovat yhtiömme kasvavia liiketoimintoja ja niiden kautta tulemme yhä lähemmäs kemian maailmaa", hän jatkaa.   

TfS on standardoinut tavan arvioida ja kehittää toimittajien kestävän kehityksen mukaista toimintaa. Arviointi kattaa kriittisiä alueita, kuten toiminnan ympäristövaikutukset, työterveyden ja -turvallisuuden, työntekijöiden oikeudet ja ihmisoikeudet yleisesti, sekä yrityksen johtamisen ja hallinnoinnin. Arvioinnit ja auditoinnit hyödyttävät sekä jäseniä että toimittajia, jotka käyvät arviointiprosessin läpi vain kerran ja välttävät näin eri asiakkaiden tekemät arvioinnit, jotka ovat usein sisällöltään samankaltaisia.

"Toivotamme UPM:n tervetulleeksi TfS:n jäseneksi ja odotamme yhteistyöltä paljon. Onhan meillä on yhteinen visio, jonka tavoitteena on edistää kestävää kehitystä toimitusketjuissa", sanoo TfS:n puheenjohtaja ja Evonik Industriesin hankintajohtaja Rüdiger Eberhard. 

"Vastuullinen hankinta on ollut jo vuosia korkealla UPM:n asialistalla ja olemme tehneet paljon työtä varmistaaksemme, että hankintaketjumme toimivat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Globaalit hankintaketjut ovat kuitenkin niin monimutkaisia, että on välttämätöntä tehdä yhteistyötä, jotta kaikilla olisi laajemmin tietoa toimittajien suoriutumisesta vastuullisuusasioissa. Tämän tiedon avulla pystymme kehittämään hankintaketjujamme oikeaan suuntaan. Tästähän TfS-yhteistyössä on kyse", Nurmi kertoo. "Odotamme paljon yhteistyöltä muiden TfS-jäsenien kanssa. Pääsemme yhdessä kehittämään TfS:n toimintaa sekä edistämään globaalien hankintaketjujen kehittymistä entistä kestävämpään suuntaan", Ilkka Nurmi päättää.

Lisää TfS-aloitteesta (EN): https://tfs-initiative.com/ 

Lähde: UPM 


Päivitetty/Updated: 05.07.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.