Tänä vuonna luettu 2 498 234 uutista.
This year 2 498 234 news read.

'Osaaminen on kuin hyvä ystävä' - HAMKista valmistui 167 opiskelijaa

Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa juhlittiin lukuvuoden päätöstä valmistujaistilaisuudessa.

Tilaisuuden avannut HAMKin vararehtori Heidi Ahokallio-Leppälä totesi, että muuttuvassa ja entistä monimutkaisemmasssamaailmassa opiskelu tuo selkeyttä ja ymmärrystä. Hän muistutti opintonsa päättäviäosaamispääoman merkityksestä nykyisessätyöelämässä, jossa on kyettävä osoittamaan arvonsa päivittäin. 

Juhlapuheen pitänyt Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Timo Kenakkala kiitti HAMKia sen merkittävästä roolista alueen elinvoimaisuuden kehittämisessä. Valmistuvia hän muistutti siitä, että tutkinnon suorittaminen on vasta yksi askel elinikäisen oppimisen polulla, jolla osaaminen kehittyy ajan ja ympäristön muutosten myötä. Kenakkala vertasi osaamista hyvään ystävään, johon voi luottaa, eikä se  jätä pulaan. Lopuksi  Kenakkala korosti vielä verkostojen tärkeyttä, ja kannusti muos valmistuvia luomaan niitä ja kehittymään verkosto-osaamistaan.

Valmistumistilaisuudessa jaettiin myös stipendejä. Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö jakoi mm. 25 tunnustusta laadukkaista opinnäytetyöstä. Stipendin saajat löytyvät tässä  ja tästä

Lähde: HAMK


Päivitetty/Updated: 15.06.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.