Tänä vuonna luettu 2 249 479 uutista.
This year 2 249 479 news read.

Hyvinvointiosaamisen tutkijat yhteistyöhön University of South Walesin kanssa

HAMKin tutkijayliopettaja Sari Miettinen ja yliopettaja Katja Valkama ovat saaneet viiden vuoden Visiting Fellow -statuksen University of South Walesiin. Kyseessä on merkittävä ja pitkä yhteistyö, joka mahdollistaa tutkimuksen valituilla alueilla.

Hämeen ammattikorkeakoulun Hyvinvointiosaamisen yksikön alkuvuodesta järjestämä International Week on poikinut uuden kansainvälisen yhteistyökuvion. Tapahtumassa tavanneet HAMKin Älykkäät palvelut -tutkimusyksikön tutkijayliopettaja Sari Miettinen ja HYOSin yliopettaja Katja Valkama sekä University of South Walesin Ruth Northwayn (Professor of Learning Disability Nursing) ovat kartoittaneet mahdollisuuksia korkeakoulujen väliselle yhteistyölle. Yhteistyö on edennyt ja Miettinen ja Valkama ovat saaneet visiting fellow -statukset USW:iin.  Statukset mahdollistavat korkeakoulujen välisen tiiviin ja hedelmällisen yhteistyön, kun ovet ovat avoinna molempiin suuntiin ja molempien osapuolien osaamisresurssit ovat käytössä.

Osapuolet selvittävät erityisesti heikommassa asemassa olevien väestöryhmien osallisuutta palveluissa ja niitä koskevassa tutkimuksessa. Osallistavan tutkimuksen tavoitteena on antaa ääni tutkimuksen kohderyhmälle ja näin löytää parhaita ratkaisuja, jotka palvelevat sekä asiakkaita, ammattilaisia että palvelujärjestelmiä.

Tutkijoiden saama visiting fellow -status vahvistaa HAMKin tutkimusyhteistyötä myös Disaster Healthcare -teeman parissa. Siinä HAMKin hyvinvointiosaamisen yksiköllä on entuudestaan pitkä historia USW:n Master-koulutuksen kumppanina. Myös tässä koulutuksessa kuljetaan yhä vahvemmin tutkimukselliseen suuntaan. Seuraavien tutkijavierailujen aikana käydään keskusteluja muun muassa Disaster Healthcare -koulutuksesta ja siihen liittyvästä USW-HAMK-kumppanuudesta.

Tutkijat vierailevat korkeakouluissa seuraavan kerran syksyllä, jolloin uudet tutkimuskumppanit alkavat työstää yhteistä tutkimussuunnitelmaa ja julkaisuja. 

Lähde: HAMK 


Päivitetty/Updated: 14.06.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.