Tänä vuonna luettu 2 212 994 uutista.
This year 2 212 994 news read.

Lahden ja Kouvolan yhteysvälistä toimiva ja turvallinen tie

Lahti järjestää eduskunnan Pikkuparlamentissa 6.6. seminaarin tulevaisuuden valtatiestä.

Vt 12 Smart & Green -seminaarissa kuullaan puheenvuoroja toimivasta poikittaisliikenteestä sekä älykkäistä ja kaupunkien vetovoimaa tukevista liikenneratkaisuista. Tilaisuudessa liikenne- ja viestintäministeriön ylijohtaja Mikael Nyberg pitää puheenvuoron valtakunnallisesta liikennejärjestelmäsuunnitelmasta ja poikittaisliikenteen kehittämisestä. Lisäksi seminaarissa julkaistaan selvitys Vt 12 yhteysvälin Lahti-Kouvola parantamisen vaikutuksista. Selvityksen on tehnyt Taloustutkimus Oy.

Valtatien 12 yhteysväli Lahti-Kouvola on tärkeä osa itä-länsisuuntaista valtatieverkkoa ja merkittävä yhteys elinkeinoelämän kuljetuksille. Tien varressa on runsaasti teollisuutta ja raskaan liikenteen määrä on suuri. Lisäksi tie toimii Lahden ja Kouvolan kaupunkiseutujen työmatkaliikenteen väylänä.

Vt 12 on Lahden ja Kouvolan välillä laatutasoltaan vaihteleva ja liikenneturvallisuudeltaan huono. Kaupunkien yhteisenä tavoitteena on, että valtatie parannetaan vaiheittain laatutasoltaan yhtenäiseksi turvalliseksi tieksi. Tien kehittäminen myös Tampereen suuntaan on strategisesti tärkeää, erityisesti teollisuuden näkökulmasta.  

Lähde: Lahden Kaupunki 


Päivitetty/Updated: 08.06.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.