Tänä vuonna luettu 2 213 220 uutista.
This year 2 213 220 news read.

Fazer Sirkkaleipä toi Suomeen kultaa maailman suurimmasta viestinnän kilpailusta

Fazer Sirkkaleivän ympärille rakennettu viestintäkokonaisuus toi ykkössijan kansainvälisessä SABRE Awards -kilpailussa. 

Voitto ratkesi 23.5.2018 Amsterdamissa käydyssä finaalissa. Näkyvyys maailmalla teki tunnetuksi paitsi Fazeria, myös suomalaista elintarviketeollisuutta kestävämpien ruokaratkaisujen edelläkävijänä.

Fazer Sirkkaleipä lennähti voittoon kansainvälisessä SABRE Awards-viestintäkilpailussa, sarjassa ruoka ja juoma. Tänä vuonna arvostettuun viestinnän kilpailuun osallistui yli 2 500 työtä ympäri maailmaa. Jo lanseerausvaiheessa Fazer Sirkkaleipä sai osakseen ennennäkemättömän kotimaisen ja ulkomaisen mediahuomion, ja siitä uutisoitiin kaikilla mantereilla Etelämannerta lukuun ottamatta. 

Fazer toi maailman ensimmäisenä hyönteisleivän kauppoihin marraskuussa 2017. "Tavoitteenamme oli rakentaa viestintäkokonaisuus, joka kasvattaa Fazer Leipomoiden mainetta innovatiivisena ja ketteränä ruokatalona. Idea hyönteisruuasta, erilaiset viestinnälliset sisällöt ja tiimimme palo synnyttivät lumipalloefektin, joka rikkoi kaikki aiemmat julkisuusennätyksemme", iloitsee Leena Majamäki, Fazer-konsernin viestintäjohtaja. "SABRE Awards -voitto on kunnianosoitus Fazer Sirkkaleipää ja ruokavallankumousta rakentaneelle tiimillemme. Se tekee tunnetuksi myös Suomea ja suomalaista elintarviketeollisuutta kestävämpien ruokaratkaisujen edelläkävijänä", hän jatkaa. 

Fazer Sirkkaleipä on herkullinen ja ravinteikas artesaanileipä, joka leivotaan alusta astin käsin Fazerin oman myllyn jauhoista ruokakaupoissa sijaitsevissa myymäläleipomoissa. Yhdessä Sirkkaleivässä on 70 kotisirkkaa. Sirkkaleipä on hyvä proteiinin lähde. Fazer Leipomot haluaa nostaa leivän arvostusta ja hakee myös jatkossa kasvua käsin leivottavista artesaanileivistä. Tällä hetkellä Fazer myymäläleipomoita on ympäri Suomea 52 kappaletta, ja niiden määrä on vahvassa kasvussa. 

Lähde: Fazer Group


Päivitetty/Updated: 25.05.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.