Tänä vuonna luettu 2 254 594 uutista.
This year 2 254 594 news read.

Helsinki Startup Day - maailman yhteisöllisimmän startup-ekosysteemin uusin tapahtuma

Helsingin startup-kenttä on Startup Genomen selvityksen mukaan maailman yhteisöllisin.

Helsinki Startup Day järjestetään Helsingin kaupungintalolla 29. toukokuuta. Tapahtuman toteuttaa kaupungin yrityspalvelu NewCo Helsinki yhteistyössä Finnish Business Angel Networkin (FiBAN) kanssa. Muut kumppanit ovat xEdu, Start North ja Talsinki-projekti. Runsasohjelmaisen tapahtuman ilmoittautumisaika jatkuu 22. toukokuuta asti, ja osallistujia on tällä hetkellä jo yli 500.

Tapahtuma on pääsymaksuton ja englanninkielinen.  Mukana on avaintoimijoita myös Pohjoismaista ja Baltiasta.  Päivä sisältää pitchaavia startupeja, työpajoja, kohtaamispaikkoja ja erilaisia esittelyjä. Työpajaosuudessa vetäjänä toimii muun muassa Superangel.io:n Marek Kiisa, joka on yksi Viron tunnetuimmista bisnesenkeleistä. "Tuoreen selvityksen mukaan Helsingin startup-kenttä näyttää jo nyt yhteisöllisyydellään mallia koko maailmalle. Tavoitteenamme on olla Euroopan kiehtovimpia sijaintipaikkoja uutta luovalle startup-toiminnalle ja olemme tässä jo hyvällä tiellä.", pormestari Jan Vapaavuori sanoo.

Kaupungin yrityspalvelut-yksikkö NewCo Helsingin päällikkö Tommo Koivusalo uskoo uudelle tapahtumalle olevan tilausta. "Ohjelmaltaan huippukiinnostava, mutta kynnykseltään matala ja pääsymaksuton tapahtuma tarjoaa eri vaiheissa oleville yrittäjille tai yrittäjyyttä suunnitteleville erinomaisen näköalapaikan kasvuyrittäjyyteen. Samalla tilaisuus toimii kuin lämmittelijänä vuosi vuodelta kasvaneelle Arctic15-tapahtumalle, joka kokoaa sijoittajia ja startup-yrittäjiä Kaapelitehtaalle 30.-31. toukokuuta", Koivusalo kertoo.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään FiBANin Pitch Finland -tapahtuma nimellä Pitch Helsinki. Pitch Finland on Pohjoismaiden johtava, säännöllisesti järjestettävä potentiaalisia kasvajia sijoittajille esittelevä pitchaus-tapahtuma, jossa esiraadin valitsemat startupit esittäytyvät noin sadalle enkelisijoittajille tavoitteenaan löytää heistä uusia rahoittajia. Tilaisuus on nyt poikkeuksellisesti avoin yleisölle tarjoten mahdollisuuden oppia ja nauttia muiden pitcheistä. Ennen pitchaus-osuutta pormestari Jan Vapaavuori esittää tervehdyksensä, jonka jälkeen puhuu amerikkalainen sijoittaja ja mentori Elisabeth Fullerton.

Lähde: Helsingin Kaupunki  


Päivitetty/Updated: 18.05.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.