Tänä vuonna luettu 2 254 837 uutista.
This year 2 254 838 news read.

 Vastuullisuusuutisilla jo yli miljoona uutistenlukua vuodelta 2018

Vuoden 2018 ensimmäinen miljoona koossa. Uutistenlukuja.  

VAUn suosio on hyvässä kasvussa  -  tänä vuonna  1 005 570 uutistenlukua ja 5,4 miljoonaa twiittien luonnollista näyttöä. Suomalaisia seuraajia on 84 %, yhdysvaltalaisia  4 % ja brittejä 3%.  Muita kansainvälisiä lukijoita on Belgiasta, Ruotsista, Ranskasta, Espanjasta, Italiasta, Kanadasta ja Australiasta.

VAU-tiimi jatkaa samaan malliin eli toimitamme joka päivä uusia ja mielenkiintoisia uutisia meiltä ja maailmalta kaksi kertaa päivässä. 

Pyrimme valitsemaan niitä kansainvälisiä vastuullisuuteen liittyviä uutisia, joita ei vielä paikallisissa tiedotusvälineissä ole julkaistuna. Kotimaisissa uutisissa pyrimme nostamaan esiin myös uutuusarvoltaan merkittäviä vastuullisuusuutisia - etenkin yhteisöjen ja yritysten uusia avauksia kestävän talouden, ympäristöasioiden ja hyvien johtamiskäytäntöjen sekä kulttuurin osa-alueilta.

Lähde: Vastuullisuusuutiset.fi 


Päivitetty/Updated: 17.05.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.