Tänä vuonna luettu 2 498 576 uutista.
This year 2 498 576 news read.

Oma verkkovalmentaja auttaa vähentämään ilmastopäästöjä

HSY:n Ilmastoinfo avaa tänään maanantaina uudenlaisen palvelun: verkkovalmennuksen, jossa personal trainerit opastavat ihmisiä ilmastopäästöjen pienentämisessä.

Ilmastoinfon kehittämässä valmennuksessa osallistujien tukena ovat ruuan, kuluttamisen, asumisen ja liikkumisen huippuasiantuntijat.  Ilmastotreeni.fi -valmennus on maksuton, neljä viikkoa kestävä valmennus, jossa keskitytään arjen valintoihin. Ilmastoystävälliset ruoka-aineet, kodin energiankulutuksen pienentäminen, hyötyliikunnan lisääminen ja uudenlaiset kulutustottumukset ovat esimerkkejä treenien aiheista.

Ilmastotreeni.fi -nettivalmennukseen teemoja ovat asuminen, liikkuminen, ruoka ja kuluttaminen, jotka ovat kotitalouksien suurimpia ilmastopäästöjen aiheuttajia. Noin 70 % Suomen ilmastopäästöistä syntyy juuri kotitalouksissa.  Valmennukseen kuuluu verkkopalvelun lisäksi viikkokirje, valmennusvideoita, viikkotehtäviä ja Ilmastoinfon Facebookissa livechat-mahdollisuus.

Valmentajina toimivat päätoimittaja Riikka Suominen, toiminnanjohtaja Leo Stranius, bloggari ja ruokakirjailija Linda Kovanen sekä liikunta-alan ammattilainen, lisensoitu pt Joosua Visuri. Valmentajat ovat tavattavissa Ilmastoinfon pisteellä Maailma kylässä -festivaaleilla 26.-27.5.

Valmennus on konkreettinen työkalu pääkaupunkiseudun kaupunkien ilmastostrategioiden toteutu-misessa. Espoo ja Vantaa pyrkivät ilmastoneutraaleiksi vuoteen 2030 mennessä ja Helsinki vuoteen 2035 mennessä. Jotta tavoitteisiin päästäisiin, myös kotitaloudet tarvitaan mukaan päästötalkoisiin.

Lähde: HSY


Päivitetty/Updated: 08.05.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.