Tänä vuonna luettu 2 498 475 uutista.
This year 2 498 475 news read.

Alepafillarit tulivat Helsingin kaduille jo pääsiäisen jälkeen, ja nyt niillä ajellaan Espoossakin

Kaiken kaikkiaan pyöriä on tulevalla kaudella liikenteessä yli 2500.

- Kannustamme ihmisiä liikkumaan ja samalla kantamaan vastuuta ympäristöstä. Fillarit ovat kaupunkilainen, nuorekas ja ekologinen kulkuväline, ja sopivat siksi meidän brändiimme erinomaisesti, Alepan ketjujohtaja Merja Mustonen valottaa.

Fillariyhteistyö jatkuu nyt jo kolmatta vuotta. Kaudella 2018 pyöräasemia on Helsingissä 150. Espooseen pystytetään toukokuun alkuun mennessä 70 asemaa ja heinäkuussa vielä 35 lisää. Helsingissä ja Espoossa on käytössä parhaimmillaan 2550 Alepafillaria ja 255 pyöräasemaa.

Fillarikausi jatkuu lokakuun loppuun. Keltaisen kulkupelin käyttöoikeuden saa koko kaudeksi 30 euron hintaan. Viikoksi fillarin käyttöoikeuden saa kympillä ja päiväksi 5 eurolla. Rekisteröityminen kaupunkipyörien käyttäjäksi tapahtuu osoitteessa hsl.fi/kaupunkipyörät. Kaupunkipyörien asemapaikat ovat mukana HSL:n Reittioppaassa.

HOK-Elannon Alepa-ketju on kaupunkipyörien näkyvä pääyhteistyökumppani jo kolmatta kertaa peräkkäin. Kaupunkipyörät ovat osa julkisen liikenteen verkostoa ja siten mainospaikkana verrattavissa busseihin ja raitiovaunuihin. Kaupunkipyörien ja pyöräasemien mainospaikkojen myynnistä vastaa ulkomainosyhtiö Clear Channel. Kaupunkipyöräpalvelusta vastaa Helsingissä Helsingin kaupungin liikenneliikelaitos HKL ja Espoossa Espoon kaupungin Tekninen ja ympäristötoimi. Palvelua ylläpitää CityBike Finland ja markkinoinnista, digipalveluista ja asiakassuhteista vastaa HSL. Youtube-linkki

Lähde: HOK-Elanto


Päivitetty/Updated: 07.05.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.