Tänä vuonna luettu 2 010 386 uutista.
This year 2 010 386 news read.

Nuoret saavat kesäksi liikkuvan kohtaamispaikan

Matkailuautosta nuorten kohtaamispaikaksi muunnettu Walkers-auto eli Wauto liikkuu Lahdessa ensi kesänä. Kesäkuussa 

Wauto on liikkeellä päivisin, heinä- ja elokuussa iltaisin. Wauto on mukana myös tapahtumissa, kuten Summer Up -viikonloppuna Mukkulassa.

Wauton konsepti on yksinkertainen. Se menee sinne, missä nuoret ovat. Tarjolla on kahvia, korttipelejä ja juttuseuraa. Tarvittaessa nuori saa myös ohjausta elämäntilanteeseensa Wauton mukana kulkevilta nuorisotyöntekijöiltä.

Wauton avulla halutaan tavoittaa erityisesti Nastolan alueella hajallaan asuvia nuoria. - Nastolan nauhataajamassa välimatkat asettavat nuorisotyölle haasteita, eikä yksi nuorisotila tavoita kaikkia. Odotuksemme ovat korkealla, että Wautolla saadaan vietyä aikuisia ja palveluita myös niille nuorille, joita ei muuten kohdata, kertoo nuorisonohjaaja Terhi Hirvonen-Varjola Lahden nuorisopalveluista.

Wauto-toiminta on osa Aseman Lapset ry:n Walkers On Wheels -hanketta. Lahdessa Wauton toiminnasta vastaa kaupungin nuorisopalvelut. Nuorisotyöntekijöiden rinnalle Wauton kyytiin toivotaan myös vapaaehtoisia aikuisia. Vapaaehtoisille järjestetään koulutusta 23.4. Kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan Terhi Hirvonen-Varjolalle (terhi.hirvonen-varjola@lahti.fi).

Lähde: Lahti


Päivitetty/Updated: 13.04.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.