Tänä vuonna luettu 2 010 303 uutista.
This year 2 010 303 news read.

Paulig avaa oman PINC-innovaatiohautomonsa

Paulig suuntaa katseensa vuoteen 2030 ja perustaa hautomon, jossa kehitetään tulevia innovaatioita ja hankkeita. 

PINC sijaitsee Tukholmassa A House:ssa ja sitä johtaa Marika King. Hän on tunnettu ruotsalainen strateginen liiketoiminnan kehittäjä, kirjailija ja kolumnisti. Hautomon nimi PINC tulee nimestä Paulig INCubator.

"Tämä on meille todella jännittävä virstanpylväs. Käynnissä olevassa neljännessä teollisessa vallankumouksessa muutoksen vauhti on nopea. Me, pohjoismaalainen perheyritys, olemme olleet olemassa jo yli 140 vuotta. Haluamme varmistaa pitkän aikavälin kasvun ja olla mukana muokkaamassa makuelämysten maailmaa. Tavoitteenamme on luoda innovaatioita, jotka laajentavat tai jopa uudistavat liiketoimintaa", kertoo Pauligin vt. konsernijohtaja Tina Andersson.

PINC on elintarvikealan ja siihen liittyvien alojen radikaalien innovaatioiden kasvihuone. Hautomo sijaitsee fyysisesti Tukholman ytimessä, A House -coworking-tilassa, jossa keskitytään elintarvikealan, muodin ja median luovaan kehittämiseen. PINC toimii Pauligin satelliittina ja katsoo pidemmälle kuin konsernin nykyinen tuotekehitys ja innovointi. 

Miltä ruokatottumukset näyttävät viiden, kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden kuluttua? Mitä me syömme? Koska, miten, missä ja miksi? PINC tutkii näitä kysymyksiä meidän neljän mahdollisuusalueemme, eli maun, hyvinvoinnin, vastuullisuuden ja kokemuksien kautta. PINK'in toiminta käsittää sekä innovointia että investointeja start-up-yrityksiin.

Marika King on nimetty PINCin johtajaksi. Viime vuosina hän on ollut mukana pienempien kasvuyritysten liiketoiminnan kehittämisessä. Ruotsissa hänet tunnetaan myös hänen työ- ja yksityiselämän tasapainoa käsittelevistä kirjoistaan ja kolumneistaan.  Taustaltaan Marika on liikkeenjohdon konsultti. Kuusi vuotta hän työskenteli McKinsey & Company -konsulttiyrityksessä sitoutumisesta vastaavana päällikkönä sekä Ruotsissa että Australiassa. 

"Minusta Paulig käynnistää tämän aloitteen juuri oikeaan aikaan. Elintarvikealalla tapahtuu juuri nyt todella paljon ja uskon vahvasti siihen, että PINC on hyvä tapa luoda Pauligille lisäarvoa", sanoo Marika King.

Lähde: Paulig Group


Päivitetty/Updated: 13.04.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.