Tänä vuonna luettu 2 010 344 uutista.
This year 2 010 345 news read.

Lahti hakee nuoria NOVU-viikolle Ruotsin Västeråsiin

Lahti tarjoaa seitsemälletoista 16-20-vuotiaalle lahtelaiselle nuorelle mahdollisuuden matkustaa Ruotsiin pohjoismaisen yhteistyön ja kulttuurin merkeissä.

Pohjoismaisten ystävyyskaupunkien nuorten kulttuuriviikko NOVU järjestetään Ruotsin Västeråsissa 1.- 7. heinäkuuta. Lahdesta matkalle valitaan 17 nuorta. Mukaan lähtee myös kaksi nuorisonohjaajaa sekä virkamies- ja poliitikkoedustus. Viikon teemana on erilaiset energiamuodot. Nuoret käsittelevät teemaa muun muassa toiminnallisissa työpajoissa ja seminaareissa. Ohjelmaan kuuluu myös kaikille yhteisiä tapahtumia ja retkiä.

NOVU-viikkoa on järjestetty vuodesta 1988 saakka Lahden pohjoismaisten ystävyyskaupunkien kesken. Se sijoittuu joka vuosi eri ystävyyskaupunkiin, joita Lahdelle ovat Akureyri Islannissa, Randers Tanskassa, Västerås Ruotsissa ja Ålesund Norjassa.

Lahtelaiset nuoret voivat hakea mukaan matkalle 31.3.2018 mennessä lomakkeella, jonka saa osoitteesta www.lahti.fi/novu. Matka on nuorille maksuton.

Lähde: Lahden Kaupunki 


Päivitetty/Updated: 16.03.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.