Tänä vuonna luettu 2 249 577 uutista.
This year 2 249 577 news read.

Varhaiskasvatus tutuksi kuntapäättäjille

Kuntapäättäjiä on kutsuttu tutustumaan ja osallistumaan lahtelaisten päiväkotien toimintaan, perehtymään varhaiskasvatukseen sekä keskustelemaan henkilökunnan kanssa varhaiskasvatuksen teemaviikolla 12. -16.3.2018.

Varhaiskasvatus tutuksi kuntapäättäjille -teemaviikon tavoitteena on tuoda kuntavaltuutetut varhaiskasvatuksen toimipisteisiin tapaamaan henkilökuntaa ja lapsia sekä vaikkapa lukemaan oman lapsuutensa satusuosikkeja. Näin uudet ja kokeneemmatkin kuntapäättäjät pääsevät tutustumaan varhaiskasvatuksen arkeen ja samalla perehtymään varhaiskasvatuksen opetus- ja kasvatustoimintaan muun muassa oman päätöksentekonsa tueksi. Samalla tarjoutuu tilaisuus esitellä kuntapäättäjille varhaiskasvatuksen monipuolista toimintaa.

Kuntapäättäjiä on pyydetty olemaan ennalta yhteydessä sen päiväkodin johtajaan, mihin he teemaviikon aikana mahdollisesti ovat menossa tutustumaan. Ehdotettu tutustumispäivä on ke 14.3.2018. Mikäli ajankohta ei heille sovi, he voivat sopia päiväkodinjohtajan kanssa teemaviikolle heille paremmin sopivan päivän.

Teemaviikon torstaina 15.3. vietetään Valtakunnallista Varhaiskasvatuspäivää. Teemaviikon järjestävät yhteistyössä Kuntaliitto ja Lastentarhanopettajaliitto. 

Lähde: Lahden Kaupunki  


Päivitetty/Updated: 13.03.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.