Tänä vuonna luettu 2 249 601 uutista.
This year 2 249 601 news read.

Lahdessa vietetään Yhdenvertaisuusviikkoa isosti 

Yhdenvertaisuusviikko tarjoaa lahtelaisille paljon kokemista ja näkemistä 19.-25. maaliskuuta. 

Viikon aikana kaupungissa järjestetään yhteisvoimin liki 30 teemaan liittyvää tapahtumaa, joita tuottamassa on yli 20 eri toimijaa. Teemaviikko on esillä myös keskustan katukuvassa #kaikkimahutaa-julistesarjan myötä. 

Viikon tapahtumatarjontaan kuuluu muun muassa Open Mic -sanataidetapahtuma, Rohkeasti omanlainen -teematapahtuma, Myytit, faktat ja avoin mieli -ilmiökahvila sekä nukketeatteriesityksiä, tanssikursseja, elävä kirjasto, ravintolapäivä ja luentoja. Lisäksi kaupungilla liikkuu Bus of Humanity -tuolibussi ja pop up -suvakkikahvila. 

Yhdenvertaisuusviikko on lahtelainen versio samaan aikaan valtakunnallisesti vietettävästä rasisminvastaisesta viikosta. Tapahtumien sarjaa koordinoi Lahden nuorisopalveluiden Yhessä Lahessa -hanke, joka on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa Merkityksellinen Suomessa -toimintaohjelmaa. Kaksivuotisessa hankkeessa toteutetaan asennekasvatustyötä nuorten keskuudessa ja pyritään vähentämään arjen vihapuhetta ja rasismia.  Ohjelmatiedot on koottu Facebookiin Yhdenvertaisuusviikon omalle tapahtumasivulle. 

Lähde: Lahti


Päivitetty/Updated: 09.03.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.