Tänä vuonna luettu 1 986 693 uutista.
This year 1 986 693 news read.

Asianajajaliitto kampanjoi seksuaalista häirintää vastaan

Asianajajaliitto haastaa kaikki ammattikunnat mukaan seksuaalisen häirinnän estämiseen.

Asianajajaliitto on käynnistänyt #Eimilläänoikeudella-toimintaohjelman seksuaalisen häirinnän estämiseksi asianajoalalla. Lisäksi liitto on mukana oikeusministeri Antti Häkkäsen käynnistämässä #häirinnästävapaa-kampanjassa.

"Kaikilla hauskaa -viestimme on myös käänteinen. Hauskaa on vain, jos osaamme kunnioittaa toisiamme. Seksuaalinen häirintä on halpamaista, säälittävää ja noloa. Sitä ei tarvitse sietää missään", Asianajajaliiton puheenjohtaja Jarkko Ruohola korostaa.

Tänä vuonna Asianajajapäivässä otetaan kantaa myös seksuaaliseen häirintään työelämässä. Tapahtuma kokoaa vuosittain Helsinkiin 1 500 asianajajaa ja muuta oikeuselämän vaikuttajaa. Asianajajapäivän tunnuslause on "kaikilla hauskaa". Osallistujille jaetaan tarrat, joissa juhlistetaan 50-vuotista Asianajajapäivää ja vastustetaan seksuaalista häirintää. Samalla liitto haastaa muut ammattikunnat mukaan häirinnän estämiseen.

Lähde: Verkkouutiset


Päivitetty/Updated: 12.01.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.