Tänä vuonna luettu 1 986 558 uutista.
This year 1 986 558 news read.

UPM sai tunnustusta tehokkaasta veden käytöstään Kiinassa

UPM on saanut Water Efficiency Frontrunner -tunnustuksen veden tehokkaan käytön edelläkävijänä Jiangsun maakunnassa ja maanlaajuisesti. 

Tehokkaan veden käytön edelläkävijäyhtiönä UPM toimii esimerkkinä muille alan yrityksille Kiinassa. Maanlaajuisesti tämän korkeimman mahdollisen tunnustuksen sai yhteensä 11 yritystä. UPM on ensimmäinen ja ainoa yritys, joka sai tunnustuksen Jiangsun maakunnassa.  

"Shanghain läheisyydessä sijaitseva Jiangsu on merkittävää teollisuusaluetta. Maakunnan bruttokansantuote on 7,6 biljoonaa yuania (972 miljardia euroa), mikä on Guangdongin jälkeen Kiinan toiseksi suurin. Jiangsussa on myös Kiinan tiukimmat vesistöön ja ilmaan tuotettujen päästöjen luparajoitukset", toteaa UPM Changshun tehtaan ympäristöpäällikkö Lisheng Jin. "Tätä taustaa vasten voimme olla erittäin ylpeitä saavutuksestamme," hän jatkaa.  

Water Efficiency Frontrunner on yksi Kiinan hallituksen kärkihankkeista teollisuuden päästöjen vähentämiseksi Hankkeen käynnistivät vuonna 2016 teollisuus- ja tietoteknologiaministeriö (Ministry of Industry and Information Technology, MIIT) ja vesivaraministeriö (Ministry of Water Resources, MWR) yhdessä kansallisen uudistus- ja kehityskomission (National Development and Reform Commission, NDRC) ja laadunvalvonta- ja tarkastusviranomaisen (Quality Supervision, Inspection and Quarantine, GAQSIQ) kanssa.

Yritysten arviointiprosessi oli erittäin tiukka. UPM sai kiitosta vedenkäytön hallintajärjestelmästään, valvontajärjestelmiensä tarkkuudesta ja luotettavuudesta sekä pitkän tähtäimen investoinneistaan teknologioihin ja prosesseihin, joilla on tehostettu merkittävästi veden käyttöä tehtaalla.   

Lähde: UPM


Päivitetty/Updated: 12.01.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.