Tänä vuonna luettu 1 986 503 uutista.
This year 1 986 503 news read.

Tervetuloa kuulemaan näkökulmia yhteisöllisestä vanhemmuudesta

Keskustelu- ja luentotilaisuus ti 16.1.2018 on tarkoitettu ammattikasvattajille sekä lasten ja nuorten vanhemmille. 

Lastenpsykiatri Jukka Mäkelä Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta luennoi yhteisöllisestä vanhemmuudesta Ristinkirkossa tiistaina 16.1.2018. Keskustelu- ja luentotilaisuus on tarkoitettu ammattikasvattajille sekä lasten ja nuorten vanhemmille.

Tilaisuudessa kuullaan, mitä lapsi tarvitsee hyvän kasvun tueksi ja mitä vanhemmat tarvitsevat vanhemmuutensa tueksi. Lastenpsykiatri Mäkelä taustoittaa myös sitä, miten yhteisöllinen vanhemmuus auttaa ymmärtämään ihmisen kehittymistä huippusosiaaliseksi, hyväntahtoisuuteen mutta myös pahantahtoisuuteen taipuvaiseksi lajiksi. Yhtenä näkökulmana käsitellään myös lapsiperheiden palveluissa toteutuvaa yhteisöllistä vanhemmuutta eli miten toteutuu lapsen ja vanhempien kohtaaminen, kuuleminen ja kunnioitus.

Ennen luentotilaisuuden alkua 16.30 -17.30 kirkon aulassa on mahdollisuus tutustua lapsiperheiden hyvinvointia tukevien järjestöjen toimintaan ja hankkeisiin. Aulassa on myös Lahden seudun vanhempien kahvila.

Tilaisuuden järjestävät Lahden kaupungin sivistyksen palvelualue ja oppilashuollon ohjausryhmä. Yhteistyökumppaneina ovat Lahden seudun vanhemmat ry, Lahden seurakuntayhtymä, Lahden ensi- ja turvakoti ry, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistys ry, Lahden Pelastakaa Lapset ry, Diakonialaitos Lahti ja Yhteispelillä -hanke.

Keskustelu- ja luentotilaisuus Ristinkirkossa on tiistaina 16.1.2018 klo 17.30 - 19.30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Lisätiedustelut: Lahden kaupungin sivistyksen palvelualue, oppilashuolto/ palvelupäällikkö Eija Kinnunen, puh. 050 539 1660 

Lähde: Lahden Kaupunki 


Päivitetty/Updated: 12.01.2018

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.