Tänä vuonna luettu 1 497 909 uutista.
This year 1 497 909 news read.

Muovipakkausten keräyksellä ennakoitua suurempi suosio

Muovipakkausten keräys on otettu taloyhtiöissä innostuneesti vastaan ja olemme saaneet ennakoitua enemmän tilauksia.

Uudet, keltaiset muovipakkausten keräysastiat ovat loppuneet varastosta ja olemme tilanneet niitä lisää. Poikkeuksellisen värin takia tuotteita ei ole valmiina ja toimitusajat ovat pitkiä. Pystymme tuomaan loppusyksyn tilausten mukaiset keräysastiat kiinteistöille ensi tammikuussa 2018. Muovipakkausten keräysastioiden keltainen väri erottuu hyvin jätetilassa ja auttaa asukasta lajittelemaan oikein. Otamme uusia tilauksia vastaan edelleen ja tarjoamme myös maksutta esitteitä ja neuvontaa asukkaille. ´

Lisätietoa: hsy.fi/muovipakkaukset

Laajensimme vuonna 2016 rajattuna kokeiluna alkaneen muovipakkausten keräyksen koko pääkaupunkiseudulle ja Kirkkonummelle syyskuussa 2017.

Lähde: HSYPäivitetty/Updated: 10.10.2017

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.