Tänä vuonna luettu 1 497 929 uutista.
This year 1 497 929 news read.

Uusi kiertotaloustapahtuma FRUSH Forssassa

HAMKin ideoima kiertotalouden osaajat, rahoittajat, startupit ja ideat yhdistävä kaksipäiväinen tapahtuma FRUSH järjestetään Forssassa 11.-12.10.2017.

Helsingissä järjestettävä SLUSH on ollut innoittajana tapahtuman ideoinnissa ja järjestämisessä. Tapahtuma järjestetään Forssan Kehräämöllä (Wahreninkatu 11, Forssa).

Ensimmäistä kertaa järjestettävä FRUSH kutsuu jalostamaan ja esittelemään alulla olevia liikeideoita ja kehittämään nykyistä liiketoimintaa. Ohjelmassa on pitsaustyöpaja ja -kilpailu, innovaatiotyöpaja, tietoiskuja trendeistä ja ilmiöistä sekä niiden vaikutuksesta asiakastarpeiden muutokseen, EU:n kiertotalouslinjauksista sekä näköpiirissä olevista kehityssuunnista. 

Puheenvuoron pitävät muun muassa futuristi Elina Hiltunen, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen sekä Sitran Kiertotalouden kuluttajalähtöiset liiketoimintamallit -avainalueen asiantuntija Merja Rehn.

Kaupunkien ja kuntien aluekehittäminen on vahvasti esillä ja siitä kuullaan kiinnostavia esimerkkejä rakentamisen, hankintatoimen ja kaupunkisuunnittelun näkökulmista. Tutkimus- ja koulutusalojen edustajat ja opiskelijat ovat kiinnostuneita yritysten näkökulmista ja kehittämiskohteista.

Tapahtuma on suunnattu kaikille kiertotaloudesta kiinnostuneille: kasvuhakuisille yrittäjille, startupeille, rahoittajille, kunnille, alan opiskelijoille sekä tutkimuslaitoksille. Sen järjestäjänä toimii Hämeen ammattikorkeakoulu Oy:n Kestävän kehityksen koulutusvastuu ja sen suunnittelutyöryhmässä ovat mukana Forssan kaupunki, Forssan Yrityskehitys Oy, kuntien SEUTU-ohjelman toimijat, Sitra ja Tekes.

Tapahtuma on osallistujille maksuton ja suomenkielinen. Ruokailut ovat omakustanteisia.

Lähde: HAMK


Päivitetty/Updated: 06.10.2017

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.