Tänä vuonna luettu 1 497 965 uutista.
This year 1 497 965 news read.

Mistä uutta kasvua? - Teknologiayrittäjät valloittavat Lahden

Kuudennet valtakunnalliset #Enterprise2017 - Teknologiayrittäjyyspäivät järjestetään Lahdessa 21. syyskuuta.

#Enterprise2017 - Teknologiayrittäjyyspäivät tuovat yhteen teknologia-alalla toimivat yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet. TEK järjestää tapahtuman yhdessä Suomen Ekonomien ja Suomen Lakimiesliiton kanssa.

- Tapahtuma sai alkunsa, kun huomasimme, että yrittäjyydestä oli tullut potentiaalinen uravaihtoehto yhä useammalle TEKin jäsenelle. Päätoimisena tai osa-aikaisena yrittäjänä työskentelee nykyään kuusi prosenttia TEKin jäsenistä, kertoo yrittäjyysasioista vastaava asiamies Martti Kivioja TEKistä.

- Monia tekniikan alan yrittäjiä tai yrityksen perustamisesta kiinnostuneita askarruttavat samat asiat, kuten yrityksen kasvu, oman osaamisen ja kokemuksen hyödyntäminen omassa yrityksessä, myynti ja markkinointi sekä omaan toimeentuloon ja jaksamiseen liittyvät asiat. Kaikissa näissä muiden kokemuksista oppiminen on tärkeää. Teknologiayrittäjyyspäivien tavoitteena on antaa uusia ideoita yrittäjyyteen sekä laajentaa yrittäjäjäsenten verkostoja, Kivioja jatkaa.

Lahdessa 21. syyskuuta järjestettävien #Enterprise2017 - Teknologiayrittäjyyspäivien teemana on Buustia, bittejä ja bisnestä. Seminaarissa keskitytään yrityksen kasvuun, digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin sekä uusien markkinoiden valloittamiseen. Päivän aikana kuullaan muun muassa Lahden alueen menestyneiden yritysten tarinoita. Hallituksen puheenjohtaja Päivi Leiwo kertoo, miten energiateknologia-alan perheyhtiö Oilon muuttui cleantech-yritykseksi ja valloitti Kiinan markkinat. Tutkimus- ja innovaatiojohtaja Mikko Veikkolainen puolestaan kertoo, kuinka hitsausalan yritys Kemppi on uudistunut kohti palvelukeskeistä liiketoimintaa digitalisaatiota hyödyntämällä. Kouluttaja ja ThingLinkin Euroopan myyntijohtaja Sani Leino opastaa, miten hyödynnät sosiaalista mediaa liiketoiminnassa. Kouluttaja ja kirjailija Pia Koponen taas kertoo, miksi yrittäjän on hyvä välillä myös mokata.

Lähde: Tekniikan Akateemiset


Päivitetty/Updated: 20.09.2017

Yhteistyökumppaneita

Twitter

Yhteistyökumppaneita

Tietoa Vastuullisuusuutisista

Vastuullisuusuutiset.fi on SoMe-kanava vastuullisille yrityksille ja organisaatioille.

Vastuullisuusuutiset.fi-portaalissa julkaistaan kotimaisia ja kansainvälisiä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen uutisia päivittäin – 7 päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä kello 10.00 ja 17.30. Viikottain julkaisemme myös yhteistyökumppaneidemme parhaat käytännöt lukijoillemme.

Kello 10 ilmestyvän Vastuullisuusuutiset.fi-uutiskirjeen voi tilata kuka tahansa. Vastuullisuusuutiset.fi-uutisten toimituksesta vastaavat Crnet Oy ja CRnet Verkosto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Metael Oy. Vastuullisuusuutiset.fi vastaava päätoimittaja on TkT Tuula Pohjola.

Lisää tietoa Vastuullisuusuutiset.fi-yhteistyöstä

About Us

Vastuullisuusuutiset.fi (CSR News) is a social media channel for responsible businesses and organizations.

Vastuullisuusuutiset.fi publishes national and international news about corporate social responsibility (CSR) and sustainable development - every day of the year at 10.00 and 17.30. We also publish weekly best practice news from our partner organizations.

Anyone can subscribe to the Vastuullisuusuutiset.fi- morning newsletter free of charge. The news are assembled by CRnet Oy and CRnet Network. The technical execution is provided by Metael Oy. The Editor in Chief is D.Sc.(Tech.) Tuula Pohjola.